L. H. S Stenu obuvi rack rozsah topánky úspora priestoru Nordic štýl stojan na topánky Hangable kúpeľňa úložný stojan obuvi organizátor

€5.13


Farba:Off-biela/svetlo modrá/ružová/tmavo modrá Veľkosť: 21.5x27cm Materiál: PP spôsob Inštalácie: č dierovanie

Funkcie:

Skladací dizajn: boom možno zložiť pre úsporu miesta, keď nie v použitie. Multi-funkcia: vhodné pre papuče, športovú obuv, sandále a iné topánky visí vo kúpeľňa, vchod, dvere, atď. Inštalácia: vhodná pre hladké povrchy alebo steny, ako napr. sklo, plast, drevo, atď., len je potrebné, aby lúpať a držať, žiadne poškodenie a rezíduí. Rozsah použitia: vhodný pre zavesenie na dvere, kúpeľne, obývacej izby a na iných miestach.

Tipy:

Nie je vhodný pre tapetu plochy, omietky stien, atď. Prosím, uistite sa, že povrch je čistý. Zavesiť nejaký objekt pre najmenej 24 hodín

Poznámka:

1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby rozdiel 1-3 mm, ďakujeme za pochopenie! 2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, upozorňujeme, že obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Štítky: skladacia oceľová obuvi rack, topánky organizátor, kreatívne obuvi úložný stojan, kúpeľňa police skladovanie organizátor dreva, plátené topánky úložné boxy, úzke hala obuvi rack, podpora topánky skladovanie, drevené obuvi stojan na topánky, ika skladovanie, boot držiteľ.


( 4 Hodnotenie )

Počet