Nové Profesionálne Nastaviteľné 2-Pásmový Premium Borovicového Dreva Obuvi Srd Shaper Muži Ženy

€15.08


Nové Profesionálne Nastaviteľné 2-Pásmový Premium Borovicového Dreva Obuvi Srd Shaper Muži Ženy

Popis: 100% Zbrusu Nový a Vysoko kvalitné Vrátiť pohodlie a nosenie na svoje obľúbené Topánky. Natrvalo sa tiahne šírka tesné topánky sú ideálne pre nosenie. Vyrobené z masívneho borovicového a vysoko kvalitné kovové mechanické časti, ktoré nebudú členenie, alebo sa rozpadne ľahko Kompletný s dvoma poistný zástrčky Ľahká manipulácia, hodí ľavej a pravej obuvi môže zvýšiť aj dĺžku a šírku obuvi pre asi 0,5~1 cm Zmierniť bolesti spôsobené tým, že nepohodlné topánky Len 1 Oporu v cene! Pre pravidelné veľkosť pánske a dámske topánky len. Nie pre tesné alebo vysoký strih Topánky, Vysoké Podpätky, alebo Topánky!

Špecifikácia: Materiál: Borovica + kov

Veľkosť

Celková dĺžka

Topánky posledná dĺžka

Topánky posledný šírka

S

37 cm

16,2 cm

6,5 cm

M

37.5 cm

16.4 cm

7 cm

L

38.8 cm

Bez vyznania je 18,3 cm

8 cm

Ako používať: A. časť s otvormi B. Späť drevené časti (späť kus) C. Veľký Čierny okrúhly štruktúrovaný gombík (otáčajte v smere hodinových ručičiek rozšíriť oporu v dĺžke) D. Čierny popisovač háku (otáčajte v smere hodinových ručičiek rozšírenie srd-out), E. Kukurica kusov (rôzne veľkosti, ktoré môžu byť namontované do otvorov časť (A).

Package zahrnuté: 1 * Boot Srd 2 * Plastové Prílohy Prosím, láskavo Poznámka: Položky bude přebalených na uloženie vášho lodné nabitia a byť šetrný k životnému prostrediu. My záručný tovar vám bude dobre chránené v bubline tašky, Č retail box!

Štítky: topánky rack nastavenie, 9 obuvi rack, boot obuvi rack, sústruženie obuvi rack, steny reck, zrkadlo obuvi rack, doubel obuvi rack, topánky stojan na podlahu kolo, bary obuvi rack, 1 obuvi rack.


( 0 Hodnotenie )

Počet