8/10pcs Nastaviteľné Obuvi Organizátor Moderne Dvojlôžkové Obuvi Rack Úložný Priestor Šetrič Topánky Organizátori Stojan, Polica na Obývacia Izba

€4.55


Topánky skladovanie taška moderné topánky rack botníku skladovanie čistý kabinetu obuvi skladovanie taška vhodné dať na policu, Vyhovuje väčšine štandardné topánky veľkosti. Bezpečné skákanie lano, nie je ľahké spadnúť Na spodné zabraňuje topánky od pádu ľahko Veľkosť: 25.5x5x24.5cm, Farba: čierna, ružová, biela, svetlo modrá, Nordic gray (v blízkosti gray) materiál: plast Obsah balenia: 4 stojany na topánky 6 stojany na topánky 5 stojany na topánky 8 stojany na topánky 10 stojany na topánky 12 stojany na topánky obsahuje iba vyššie obsah balenia, a neobsahuje žiadne iné produkty. Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku byť mierne odlišný od skutočného objektu. Meranie je tolerancia +/- 1-3 cm. upozornenie! !! !! !! Pretože náš obchod bude otvorený na Marec 14, 2020, mesačný klasifikácia 4. (30% zľava), 14. (55% zľava) a 24. (35% zľava). Ak si vyberiete produkt, ak si myslíte, že cena je primeraná, môžete ju pridať do nákupného košíka, kým obchod sa diskontuje (niektoré iné výrobky sa môžu tešiť na 25% až 80% zľavu, a potom obchode sa zvýhodnené (okrem toho, majte prosím na pamäti, kontaktujte nás na 100. mieste v obchode, v opačnom prípade vás budeme kontaktovať a my sa budeme tešiť 50% zľavu v našom obchode (produkt, cena je menej ako $15 a viac poštovné bude účtované)

12 stojany na topánky

Štítky: calzon, sobuy bambusu obuvi rack, topánky organizátor, stojan na topánky, kolo topánky polica, muži úložný stojan, ika skladovanie, ukladanie topánky polica, tabuľka polica organizátor, boot držiteľ.


( 5 Hodnotenie )

Počet