8pcs Dvojité Stojany na Topánky Skladovanie plastové Obuvi kontajner organizador zapatos Topánky Organizátori Stojan, Polica na Obývacia Izba

€10.74


Materiál:Plast PP Package:8 ks Výhoda: 1.100% Zbrusu Nový,Vynikajúci Kvalitný,Ekologický,Zdravý 2. Dizajn štýlový vzhľad, Vynikajúce spracovanie. 3.Vyrobené z Plastového materiálu, Bezpečné a Odolné Na Použitie. 4.Hrubé Stojany na Topánky Moderne Dvojlôžkové Čistenie, Skladovanie Topánky Rack UPOZORNENIE: 1. Ruský Priateľmi Prosím, dajte nám Meno a priezvisko Dôsledku ruskej Novej poštovej Politiky,Ďakujem ! 2. Vzhľadom na rôzne nastavenie monitora a osvetlenie,môže to má nejakú farbu rozdiel od skutočnej položky.Ale garantujeme, že štýl je rovnaký ako obrázok znázorňujúci.ďakujem a prosím, láskavo pochopiť.

Štítky: piano podporu, sobuy bambusu obuvi rack, skladacia oceľová obuvi rack, rack organizátor topánky úspora priestoru, stojan na topánky, drevené obuvi stojan na topánky, ika skladovanie, ukladanie topánky polica, čistenie plastových skladovanie, topánky slot.


( 2 Hodnotenie )

Počet