Olide Obytných Automatické Dvere Jazdca s Pet Golier Snímač Značky

€317.70


Olide Obytných Automatické Dvere Jazdca s Pet Golier Snímač Značky

Jeden kompletný set vrátane: Auto jazdca, adaptér, nainštalujte držiak, diaľkové, zub matica s hlavicou, jeden pár bezdrôtové tlačidlo, zariadenie stojan. 2 ks značky, prijímač a montážne príslušenstvo. Ak potrebujete viac značiek, prosím, kontaktujte nás.

Funkcie Olide Smart Pet Golier Snímač Prijímač a Tagy

Smart Pet Golier Nastaviť používa RFID technológia na komunikáciu medzi vaším miláčikom značiek a RFID vysielač, ak chcete aktivovať vaše auto povolené dvere. Ponúka najvyššiu bezpečnosť na predchádzanie šancu voľne žijúcich zvierat, ako je possums, medvedíky čistotné, alebo vaši susedia' domáce zvieratá od aktivácie vaše auto dvere systému. Neberie do úvahy, že nechcených zvierat by mohli byť stalking tesne za sebou vášho domáceho maznáčika, ako vstúpiť.

Charakteristika Olide Smart Pet Golier Snímač Prijímač a Tagy

1. Značka prijíma nepremokavé dizajn a má kompaktný vzhľad. 2. Tri-výstroj snímacej vzdialenosti nastaviteľné, pružnejšie. 3. Prijať dual frekvencia signálu bezdrôtovej siete control (125KHZ a 2,4 GHZ ) 4. Prívesok je low-power comsumption dizajn, ktorý robí výdrž batérie viac odolné. 5. Identifikátor prijíma širokú napätie AC a DC napájanie dizajn, ktorý je flexibilný v napájanie.

Automatické Posuvné Dvere Otvárač Technické Špecifikácie

Funkcie Aumatic jazdca dvere

1. Jednoduchá inštalácia, bez zmeny existujúcich dverí štruktúry. 2. Kompaktná veľkosť, pekný vzhľad a moderný dizajn. 3. Systém je možné použiť s senzor, diaľkové ovládanie, stlač tlačidlo, pet prepínač, fotobunky, čítačka kariet, zámok a tak ďalej. 4. Okná a dvere a režim môže byť prepnutý svojvoľne. 5. 433.92 hz modul, môže byť oblek s smart-domov.

Ovládací Panel Podrobne Diagram

Schéma Zapojenia

automatické posuvné dvere, elektroinštalácie s pet golier tag

Štítky: automatu brány, brány otvorené, automatu dvere, brány list, brány swing, dvere operátora, dvere motora, brány motora, automatické brány, motorové, elektrické brány, motorové.


( 0 Hodnotenie )

Počet