Bezdrôtové časovač Miestnosť uniknúť hra rekvizity štyri digitálny displej používatelia môžu nastaviť čas YOPOOD reálnom živote Takagism hra dodávateľa

€28.95


38641 Hot predaj Všetko, čo je možné! Opíšte nám predstavu a my vám vypočítať položky a náklady na zabezpečenie najvhodnejšiu ponuku.

Názov produktu Bezdrôtová Časovač s Diaľkovým ovládačom Stručný Úvod Užívatelia nastaviť čas odpočítavania, maximálny čas je 99m 99s. Hráči by sa mali uniknúť komora, izba, alebo zistiť, hádanky v určitom čase. Popis Výrobku 1. Prop obsahuje jeden časovač, jeden diaľkový ovládač s 4 tlačidlá a jeden 12V adaptér. 2. A: otvorenie / zatvorenie časovač B: VYNULOVAŤ Časovač C: Štart časovač D: Nastavenie času ( A+ B) , Stlačte D Kľúč dva krát na dokončenie čas. 3. Vľavo dve číslice minút je, právo dve číslice sa sekúnd.Maximálny čas je 99m 99s. 4. LED svetlo na diaľkové ovládanie bude jasné, kedy stlačte akékoľvek tlačidlo. O Použití Krok 1 Používateľom nastaviť odpočítavanie času predtým. Hráči budú pozrite si časť Časovač odpočítavania v uniknúť izba. Krok 2 Hráči by mali uniknúť komora, izba, alebo zistiť, hádanky v určitom čase. Alebo používateľov, môžete ho použiť aj pre iné aplikácie. Vrcholom Tejto prop je široko používaný v uniknúť izba hra.

Ako sa pripojiť EM zámok s regulátorom?

Červený vodič EM zámok(12V Pozitívne) by mala byť spojená s červenou čiarou regulátora. A čierny vodič regulátora(12V Pozitívne), by sa mali spojiť s black line EM zámok.

Teplé Tipy : 12V EM zámok je exkluzívny našich rekvizity. Môžete si kúpiť tento EM zámok z našich prepojenie.

Www.goclever.com

1. Rekvizity Časti

Rekvizity nezahŕňajú EM zámok, uveďte, prosím, 12V EM zámok sami.

2. Vlastné Povinnosti

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu.

3. Prepravné Podmienky

1) robíme po celom svete doprava (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie).

2) Budeme loď tovaru do 48 hodín po prijaté platby; ak potrebujete zmeniť adresu, kontaktujte nás prosím do 24 hodín po zaplatení.

3) Služby Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Doba prepravy je rôzne, najmä počas prázdninových krát. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní, stačí ma kontaktovať. Budeme sledovať zásielky a odpoveď, ktorú čoskoro.

4) obrázky zobrazené na video a obrázky sú len pre referenčné účely.

Vaše uspokojivé je náš najlepší dôležitá vec!

4. Spätná väzba

Ak môžete, dajte nám skoro potvrdenie po prijatí rekvizity, že bude veľmi ocenil. Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi rekvizity (Päť Začína) . Len voľne napíšte nám pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme problém vyriešiť čo najskôr. Vďaka za vaše porozumenie.

5. Návrat

Všetky tovar v dobrej kvalite a prísne kontrolované pred odoslaním. Sme sa vyhnúť akékoľvek problémy s kvalitou. Ak ste technickú spokojní, môžete nás kontaktovať do 24 hodín a výmenu veci v 7 dní. Ak prop je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a nemôžeme vydať vrátenie peňazí alebo výmenu.

Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom stave a pôvodnom balení so všetkými súčasťami sú zahrnuté. Tiež musíte nám konkrétny dôvod a sledovacie číslo pre návrat.

Po potvrdili všetky vyššie veci a zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk, vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka. Alebo môžete vybrať majú náhradu.

Akúkoľvek otázku, stačí mať možnosť nás kontaktovať.

Štítky: ts časovač, prípad server, muži čase vody, alarm systém, softwar, Alarm, b ez p e dverí zamky, zámok, zosi softvéru pc, lg nexus 5 predné sklo obrazovky náhradné.


( 1 Hodnotenie )

Počet