Vodotesný Kryt pre RFID Riadenie Prístupu Tlačidlá, Fingerprint Radič Rainproof Kryt Predávať Chránič Dverí Zámok Bezpečnostný Systém

€5.34


Vlastnosti produktu Vyrobené z vysoko kvalitných ABS plastov. Vodotesný. Možno použiť vonku, pod dážď priamo. Na ochranu pred slnkom. Môžu byť použité aj pri veľmi zlom počasí. Vhodné mnoho druhov riadenie prístupu, fingerprint access control, RFID tlačidlá, ktorých dĺžka je menej ako 13 cm, šírka je menšia ako 8 cm. Balík je vrátane rainproof pokrývajú len, nie vrátane ostatných.

Tento vodotesný kryt je veľmi vhodný pre F007, F007-II, F007EM model odtlačkov prstov zariadenie, 7612 model riadenia prístupu tlačidlá,, a samostatné rfid dvierok radič, dĺžka je menej ako 13 cm, šírka je menšia ako 8 cm.

Rozmer:

Mimo: 15 cm* 10.4 cm*9 cm (L*W*T)

Vo vnútri: 13,5 cm*8.9 cm*8.4 cm (L*W*T)

Vezmite prosím na vedomie, že tento balík je len vrátane vodotesný kryt LEN, nie vrátane všetkých prístup na ovládanie klávesnice. Ak chcete RFID prístup ovládanie klávesnica s klávesmi. Na to môžete kliknúť na kúpiť. Ďakujeme!

Štítky: dverný zámok, systém kontroly prístupu, klávesnica mechan, cerradura seguridad, rfid tag, Odtlačkov prstov, zámok, Riadenie Prístupu, zámky dverí smart, odtlačkov prstov zámok.


( 5 Hodnotenie )

Počet