EXZYU v pokoji Prop statické meditácie Izba Uniknúť bez hnutia v pokoji na určitý čas, beh ľudských zistiť senzor prop

€58.30


Názov Produktu: Stojan Stále Prop Stručný úvod: Keď dobrodruhovia vstúpiť do miestnosti, snímač odhalené ľudské telo a prístroj sa spustí, hra dostane začal. Hráči musia stáť stále bez akéhokoľvek dokonca aj mierny pohyb) na určenom čase, dvere otvorené. V prípade, že nie je v pokoji na určitý čas, nič sa nedeje. Produkt Zvýrazniť: 1. Používatelia môžu nastaviť oneskorenie samospúšte od 5 do 120 sekúnd. 2. Všetky audionahrávky v hre môže byť revidovaný miestnosti vlastníkov. Prop Zoznam: Jeden ľudský zistiť senzor Jeden radič Jeden 12V adaptér

Ako sa pripojiť radič s EM zámok

Pripojte červený vodič zámok s červený vodič v radič; čierny vodič s čierny vodič v regulátore.

Www.goclever.com

1.Rekvizity Časti Všetky rekvizity nezahŕňajú EM zámok, kontaktovať nás môžete kúpiť 12V EM zámok. 2.Vlastné Povinnosti Položka cena nezahŕňa dovozného cla, daní a iných poplatkov. 3.Prepravné Podmienky 1)robíme po celom svete doprava (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). 2)Sme sa budú dodávať tovar do 4 dní po prijaté platby; ak potrebujete zmeniť adresu alebo iné informácie, prosím, kontaktujte nás do 24 hodín po zaplatení. 3)Služby Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Doba prepravy je rôzne, najmä počas prázdninových krát. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní, stačí ma kontaktovať. Budeme sledovať zásielky a odpoveď, ktorú čoskoro. 4)obrázky zobrazené na video a obrázky sú len pre referenčné účely. Vaše uspokojivé je náš najlepší dôležitá vec! 4.Spätná väzba Ak môžete, dajte nám skoro potvrdenie po prijatí rekvizity, že bude veľmi ocenil. Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi rekvizity (Päť Začína) . Len voľne napíšte nám pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme problém vyriešiť čo najskôr. Vďaka za vaše porozumenie. 5.Vrátiť Všetky tovar v dobrej kvalite a prísne kontrolované pred odoslaním. Sme sa vyhnúť akékoľvek problémy s kvalitou. Ak ste technickú spokojní, môžete nás kontaktovať do 24 hodín a výmenu veci v 7 dní. Ak prop je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a nemôžeme vydať vrátenie peňazí alebo výmenu. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom stave a pôvodnom balení so všetkými súčasťami sú zahrnuté. Tiež musíte nám konkrétny dôvod a sledovacie číslo pre návrat. Po potvrdili všetky vyššie veci a zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk, vrátime vám.

Štítky: muži čase vody, ukončiť uniknúť izba hra, uniknúť izba hra knihu, , bez hnutia v biele tričko, railgun, uniknúť hra prop, uniknúť rekvizity zvuk, escaperoom prop, prop karty uniknúť izba, wozniak.


( 0 Hodnotenie )

Počet