Elektrické Masážneho Kresla Masáž Elektrické Autosedačky Vibrátor Späť Krku Massagem Vankúš Tepla Podložky Pre Nohy Pás Telo Massageador

€10.43


Popis:

Úplne nové a vysokej kvality

Funkcie

-Masáž motory uvoľnený chrbát a stehná. Môžete sedieť alebo ležať.Jednoduchý spôsob, ako znížiť stres a každodenné napätie na vás tela z cestovanie, prácu, a ďalšie stresové faktory.

-Pomocou počítačových čipov a digitálne technológie na kontrolu, viac-break tradičný koncept, bude kombinovať bicie a inteligentné vibračná masáž do jedného.

-Vibrácií sedadlom nastavenie s 3 rýchlosťami. Simulované odbornú masáž metóda. Dynamické a statické magnetické pole zmes, aby účinok masáže lepšie. Rôzne masážne techniky, kombinácie úprava voľne.

-Počítač sa automaticky načasovanie, vybavené tepelná ochrana zariadenia a poistka proti preťaženiu, použitie bezpečnejšie.

-Jednoduché ovládanie, ľahko sa prenáša, vozidlo napájania a napájací adaptér môže byť. AC & DC adaptéry pre dom, auto a úrad používa.

-Starostlivosť o zdravie a voľný čas unified prevedení. Ergonomický vankúš dizajn, výber z luxusné tkaniny, veľkorysý štýl, užívanie viac pohodlné.

Špecifikácie

Materiál: Ostatné materiály

Farba: Čierna

Veľkosť: o 75cmx40cmx49cm(29.52"x15.74"x19.29")

Vstupné napätie: AC 110-230V

Výstupné napätie: DC12V

Výkon: 12W

Frekvencia: 50-60Hz

Štýl: Sedieť/ Ležať.

Operácie pomocou:

1. Po energizujúci, stlačte tlačidlo power (ZAPNUTIE / VYPNUTIE), aby začali pracovať.

2. Stlačte tlačidlo "Function", vyberte 1-8 druhy masáží, môžete cyklus prepínať.

3. Stlačte tlačidlo "Časovač", vyberte 15 minút a 30 minút z pracovného času, a to bude automatické vypnutie.

4. Podľa "Intenzita", tretí prevodový silu môže nastaviteľné.

5. Stlačte tlačidlo "Teplo", kúrenie indikátor svieti, rýchle teplo.

Package Zahrnuté : 1 x Masáž Vankúš

1 x line

1 x Napájací Adaptér

Štítky: zadok plug, osobný masér elektrické, späť úsek, teplo mat, senior masážne matrace, stolička, sedák sedadla, auto ford, cussion, lacné krku masér, Cartoon vankúš.


( 1 Hodnotenie )

Počet