Elektrické Vzduchu Kompresia Nohu Masér Nohu Zábaly Masér Nástroj pre Nohy, Členky Teľa Domov Masáž Stroj Podporovať Krvný Circulatio

€33.91


Elektrické Vzduchu Kompresia Nohu Masér Nohu Zábaly Masér Nástroj pre Nohy, Členky Teľa Domov Masáž Stroj Podporujú Cirkuláciu Krvi Zmierňujú Bolesť, Únava

Funkcie

1. Jednoduché použitie, stačí sklzu na každú nohu a stehna, aktivovanie s handy elektrický regulátor stlačením tlačidla napájania, zdarma na prispôsobenie masáž intenzity na vaše vlastné pohodlie, a pripravte sa, aby si to buď sedí na stoličke, alebo ležať na gauči.

2. S prednastavený program, môže nafúknuť a defláciu automaticky pre upokojenie kompresie masáž na uvoľnenie svalového napätia a podporu krvného obehu, ktoré môžu účinne zmierniť bolesť a únava nôh.

3. Jedna veľkosť pre všetkých, rýchle uvoľnenie háčika a slučky typu zips popruhy umožňujú širokú kompatibilitu s rôznymi nohu veľkosti a ideálne vlastné sebe nosenie.

4. Nohy topánky masér a stehna masér môže sa použiť spolu alebo jednotlivo, môžete pripojiť všetky potrubia masér konektor kĺbov použiť spolu, zatiaľ čo odpojte rúry a tesné časti, ktoré chcete použiť samostatne, masér konektor kĺbov, flexibilné a praktické.

Špecifikácie

Materiál: PVC + ABS

Farba: Ako Na Obrázku Zobrazené

Pripojte Typ: NÁM Plug/EÚ Plug(Voliteľné)

Napájanie: 4* AA Alkalické Batérie(Batérie NIE sú Súčasťou balenia)/AC 120V 60Hz 6.5 W Adaptér(US Konektor)/AC 230V 50Hz 45mA(EÚ Zástrčky)

Veľkosť: Ako Zobrazuje Obrázok

Poznámka:

Prosím, aby niektoré odchýlky vzhľadom na ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom.

Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych obrazovkách počítačov a nastavenia displeja.

Vďaka za pochopenie!

Upozornenie:

- NIE umyť masér v práčke. Prosím, jemne ho utrieť mokrou handrou na odstránenie nečistôt a prachu na povrchu.

- To NIE je zdravotnícky prístroj. Dôrazne vám odporúčame, aby ste sa poradili so svojím lekárom pred použitím, ak ste v súčasnosti podnik lekárske ošetrenie.

Package Zahrnuté:

2* Nohy, Topánky Massagers pre Dolné Končatiny

2* Stehna Massagers na Hornej časti Nohy

1* Ručný Regulátor

1 Sada na Pripojenie Rúry

1* 6V AC/DC Adaptér

1* Užívateľská Príručka

Štítky: stroj de masáž, komprimovať masáž, elektrické nohy masér, eletric masážny vankúš, spotrebič pressotherapy, osobný masér elektrické, ottple elektrické pokožku hlavy masér, pneumatické teľa masér, vzduch kompresia nohu masér masáž, 220v kompresor.


( 1 Hodnotenie )

Počet