Elektrický Vysávač Prsia Masér Zadok Liftingová Kúra Stroj Prsia Masážne Prístroje Vákuovej Telo Masážneho Celulitídy Škrabanie

€110.81


Funkcia

Špeciálne navrhnutý vákuové čerpadlo môže rýchlo zvýšiť veľkosť a tvar alebo prsia, bez bolesti a zdravotných hrozieb, nezahŕňa kremíka vstrekovacie alebo tlačné a plnenie podprsenka, to by ste mať prirodzené a pekné prsia podľa fyziologické obdobie. 1. Vákuové čerpadlo môže absorbovať tuk a kvapalných častíc, a potom sa im zadajte prsného tkaniva a bunky, nechajte prsia viac rozvinuté. 2. Expulse toxínov a na prečistenie lymfatického systému, zdokonaliť pórov kože, re-build kože, zlepšenie mikro-obehu, zvýši elasticitu kolagénu, výťah visiace svalov, odolať Vrások, aktiváciu pokožky, odstránenie oka taška a dvojité čeľuste, odstránenie vrások a telangiectasis, a liečbe sub-zdravie. 3. Stimulovať hypofýzy na produkt hormón, zvýšenie svalového tkaniva a pružnosť a vlákniny, pokračovať prsia pružnosť a mäkkosť, výťah a rozvíjať pŕs, zlepšiť tvar prsníka, nechať zlepšiť cicať bradavky, stabilizovať účinku liečby. 4. Urýchlenie mastné kyseliny transformácie, bezpečne a efektívne odstránenie nadmerného tuku, zníženiu hmotnosti, slim up tela, odstránenie nadmerného tuku na bruchu, zlepšiť tvar nohy, pevné do pokožky, dokáže uplatňovať pre peeling, bod bicie terapia, lymfodrenáž detoxikácia, liečenie cellulites, zlepšiť zadku, aby si uvedomili, dokonalé telo obrys. 5. Tento špeciálne navrhnutý prístroj môže rýchlo zvýšiť zadok veľkosti a tvaru bez potreby silikónové injekcie alebo operáciu.

Funkcia

Matural technológie Zrejmé účinok Stabilný výkon Viaceré funkcie

Veľkosť

33 * 37 cm * 47 cm

Šesť Hlavných Funkcií

8 plechovky pre telo. 4 na prsiach a zadku. 16 na tvár a 3 valec železa. + 2 rúry dvojité (s tees, ktoré môžu byť odstránené) a jednu.

Funkcia

Rytmické negatívny tlak Vysoká frekvencia vibrácií Negatívnych iónov kyslíka Ďaleko Infračervené

Zväčšenie Prsníkov

Negatívne ióny kyslíka

Záporné kyslíkové ióny môžu znížiť množstvo znečisťujúcich látok zo vzduchu a znížiť škody na ľudskom tele. Je veľmi prospešné pre ľudské zdravie.

Tvarovanie Tela

1、tvarovanie Tela a kože sprísnenie. 2、Zadok rozšírenie .

Každý kúsok, každý krok, každý zákazník

Starostlivo kontrolovaná, prísne kontrolované, brať vážne

Štítky: stroj de masáž, eletric masážny vankúš, magic prsia masér, bedrovej masér elektrické, veľké prsia vákuum, zdvíhacie colombien stroj elektrický, starostlivosť o telo masáž, telo hlboko vákuová masáž, vibrat, mat gumy masáž.


( 0 Hodnotenie )

Počet