Trvalé použitie Face lifting Spevnenie Vrásky Odstrániť Proti starnutiu Č Čistenie tváre Omladenie Pleti masáž Tváre Kozmetický Prístroj

€47.79


Trvalé použitie Face lifting Spevnenie Vrásky Odstrániť Proti starnutiu Č Čistenie tváre Omladenie Pleti masáž Tváre Kozmetický Prístroj

Tvaru tváre

Package: 1Set

Používateľská príručka x1 ( angličtina , japončina,kórejčina, Čínština)

Masáž, Maska x1

Radič x1

Prísť s maloobchod originálne krabice

Úplne Nové a vysokej kvality

Materiál: Jedlé Silikónové

Farba: ako zobraziť obrázok( Ružové)

Veľkosť:Jedna veľkosť padne všetkým

Je to Pôvodné predmety z našej továrne ,s super top kvality . Stačí použiť USB Kábel na použitie je veľmi jednoduché . Vďaka !:))

aplikovať masky

Estetické Relax

Môžete vytvárať krásu pleti a Cherry Vlhké v-line tvár, jemné vibrácie použitím!!

9,000 - 12,000 jemné vibrácií za minútu / hore dole vľavo vpravo.

masáž každej časti tváre.

vyrobené s žiadne toxické silikónu.

takže žiarivé pleti, generálny pružnosť pokožky, starostlivosť o pleť.

čo je Akupresúrna masáž?

to je absolvovanie ceste tečie nášho ducha a akupunktúrny bod.

tak, Akupresúrna masáž je byť schopný, aby sa tento tok hladké.

A to je na odstránenie toxínov a odpadu v našom tele

a podporovať metabolizmus a krvný obeh.

Z tohto dôvodu, pomáha slim lícom nahor.

Výhodou

4 vibrácií Motorových pripojené na túto masku dodávky energie do každej časti tváre o 9 000 - 12,000 jemné vibrácií za minútu (nahor, nadol, doľava na pravej strane). to robí živé kože a spravuje pružnosť pokožky.

1. 4 vibrácií Motorových pripojené na túto masku dodávky energie do každej časti tváre o 9 000 - 12,000 jemné vibrácií za minútu (nahor, nadol, doľava na pravej strane). tak to pomáha absorbovať essense také ako maska balenie po tom, aby sa póry otvorené.

2. to robí masáž na každej časti tváre. tak to robí živé kože a spravuje pružnosť pokožky. Z tohto dôvodu sme sa mohli dostať v-line tvár.

3. spravuje póry v tvár. tak to je čistá pleť a spravuje tón pleti.

4. je vyrobená s žiadne toxické silikónu. tiež sa skladá z dvojitej štruktúru, aby sa nositeľné lepšie. okrem jeho tvar sa nemení.

5. to strieľa e aniónové miešanie žiadne toxické silikónové a germánia a prášky zo striebra. takže to, aby naša pleť, zdravé.

ako používať

1. po čistí tvár, nosiť ju. (po make-up base, alebo čo robí, aby pack..)

2. napriek tomu, že nie montáž na tvár, nie je to nič do činenia s účinkami.

3. po prvé, použiť na 5 minút. po stanú viac a viac,použite na 15 minút, 2-krát za deň. môžete zistiť, lepšie účinky po použití masky pack.

ako používať

po pripojení maska s gumičkou, pripojiť adaptér s ovládací box.

a upraviť kapela dĺžka prispôsobenie veľkosti hlavy.

upozornenie

1. pri použití prvýkrát, nepoužívajte viac ako 10 minút.

2. po použití ho vyčistite ho s tkaniva alebo je mokrý uterák alebo mydlo čistiaci prostriedok.

3. nikdy zaspať používať.

Zásielky na celom Svete freeShipping. Objednávky, ktoré boli spracované do 4 dní po platba a overovania. Zabezpečíme zásielky podľa adresy kupujúceho, za predpokladu, Tak prosím, potvrďte a skontrolujte adresu, detaily naplnené pri nákupe. Prepravná metóda sme ponúkli je Čína Príspevok Air Mail, takže ak chcete vybrať, DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom. Služby Tranzitný Čas je poskytovaná plošiny, cez víkendy a sviatky sú vylučuje, takže dodacia lehota môže byť dlhšia, ako sme sľúbili, najmä počas prázdnin, takže buďte trpezliví. Akékoľvek sledovanie informácie aktualizované bude včas informovať, môžete tiež získať sledovacie informácie z oficiálnej webovej stránke. Všetky dodatočné clo alebo dovozné poplatky nie sú zahrnuté. Návrat&Náhrady Ak máte vrátený výrobok, na nás, Prosím uveďte sledovacie číslo k nám. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení a stave. Ak objednávky nedostali, prišiel v čase, prosím, kontaktujte nás, my vám zabezpečí reshipment alebo vrátenie peňazí pre vás. Ak chcete vrátenie peňazí, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis a neotvárajte sporu priamo. Spätná väzba spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité, snažíme sa o 100% spokojnosť, ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás po prvé , sme sa ho vyriešiť rýchlo a čo najlepšie. Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami, vaše vrelo odporúčam, je náš motivovať, aby sa presunúť ďalej, budeme naozaj vážime váš čas, ak ste ľavej pozitívnu spätnú väzbu.

Štítky: tvár roll, masáž prostaty zariadenie prostaty, , optimus black apple, najnovšie masáž prostaty zariadenia, tvár pad, mat gumy masáž, tvár massag, zoid, cvičenie masážny valček, masáž kožušiny masáž.


( 2 Hodnotenie )

Počet