Z nehrdzavejúcej Ocele Pečené Mäso & Hydina Špicatý Rezbárstvo & Slúžiace Zásobník 14inch *10.1-palcový (00369)

€7.00


Z nehrdzavejúcej ocele špicatý rezbárstvo zásobník Vrátane piatich neoddeliteľnou hrotmi držať mäso bezpečne, zatiaľ čo rezbárstvo Pery okraj pre ľahké prenášanie Farba: Strieborná Podržte meatSecurely zatiaľ čo rezbárstvo Vhodné pre hydiny alebo mäso Má päť 0.8 mm vec nehrdzavejúcej ocele hrotmi Nie je vhodný pre mikrovlnné Nie je vhodný na použitie vonku

Vyrezať mäsa a hydiny s ľahkosťou pomocou Nerezovej Ocele Rezbárstvo Zásobník.

Päť integrovaných hrotmi bezpečne držať svoje teplo do zásobníka vybojovať s ľahkosťou.

Slim 15 mm konštrukcia je ľahko skladovať, a je rúra a umývačka riadu bezpečné.

Použitie pri stole pre štýlový spôsob, ako vyrezať a slúžiť jedlo.

Ľahké dopravy.

****

Tento špicatý nehrdzavejúcej ocele zásobník príde vhod pre carving a slúži kĺbov mäsa a hydiny. Je to aj pôsobivú spôsob, ako slúžiť opekanie vašich hostí pri stole.

Na 35.5 cm x 25.5 cm x 1,5 cm zásobník je vhodný pre veľké pečie a celý hydiny, a 5 integrované hrotmi bezpečne držať mäso, zatiaľ čo vy sa rezbárskych alebo reklám. A pery rim znamená, môžete získať bezpečné uchopenie pri pohybe v zásobníku alebo prenos mäso na stole.

Zásobník je rúra a umývačka riadu bezpečné, a len 15 mm na výšku, zásobník je ľahko skladovať v šuplíku alebo skrinky. Je tiež prichádza s 5 plastové kryty na pokrytie hrotmi pre bezpečné skladovanie a manipuláciu.

Štítky: veľký plastový zásobník, béžová slúžiace zásobník, stojan na riad zásobník, pan pizza, potrubie nádrže, jedinečné servírovanie pokrmu, doska z nerezovej ocele, cookies pečenie zásobník z nerezovej, pečené zásobník, železa, ocele slúžiace zásobník.


( 0 Hodnotenie )

Počet