Rusko Likee App "LIKEE 1 (napríklad Video)" Muži Anti-theft Batoh USB Nabíjanie Tašky Srdce Mačka Školské Tašky pre Dospievajúce Dievčatá

€14.17


Uzavretie Typ: Zips a zámky, Štýl: Bežné a Módy. Položky špecifiká : laptop backpack , Deti book bag , Vodotesný Batoh, Ženy, mužov denne batoh, Školské tašky, Cestovné taška cez rameno, Módne batoh atď...... Prosím, Láskavo Upozornenie: 1. Tento batoh majú externý USB Nabíjací Port, Ale USB prepínač hlavu a audio linka NIE je v cene ! 2.povoliť 1-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. 3.nepatrné farebné rozdiely môžu existovať kvôli svetlá, kamery a rôzne nastavenia obrazovky. Predám 1 USB nabíjanie batoh dostanete 2 zadarmo darčeky : 1 USB prepínač hlavu a 1 Audio line ! o Anti-theft batoh: veľkosť : 30 cm*48 cm*18 cm. Nastavte heslo: 1. V štáte počiatočné heslo 000, stlačte a podržte tlačidlo bodka pod password lock; 2. Zadajte heslo, ktoré chcete, a uvoľnite bodka na dokončenie.

O Platbu

1. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní, ak miesto v poradí. 2. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich vlastnej krajine. 3. Akceptované spôsoby platby: v Súčasnosti môžete platiť Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.tantra-egypt.sk v budúcnosti. Akékoľvek ďalšie o platbu otázky, prosím, informujte

Poštovné a dodávky

1. Objednávky a budú zaslané v priebehu 3-7 dní po platbu, zvyčajne to trvá 20-60 dni, aby sa dospelo. 2. Pls požiadajte nás o pomoc, keď máte niečo, čo chcete zmeniť,ale, keď, aby bol poslaný von ,nič sa nemôže zmeniť žiadne ďalšie 3.Medzinárodnej prepravy potrebuje dlhý čas, prosím, buďte trpezliví, sa môžete skontaktovať s nami kedykoľvek (s výnimkou nedeľu a štátny sviatok) pozemok môže byť náhodné poškodenie, vrátane zlúčenia, mimo tvar ,aj stratil, pls láskavo pochopiť, Ak nechcete dostávať svoj pozemok,alebo je poškodená,alebo prijímať chybné výrobky, pls kontaktujte nás a poskytnite niektoré fotografie ako dôkaz, dajte nám zistiť, dáme vám o spokojní riešenie ,prosby, netrápte sa.

Opustí Spätnú Väzbu

Popíšte váš značky príbeh, vrátane vytvorenia a rozvoja technickej, míľniky, atď.

Štítky: zábava magnet, anti theft pásu, japonsko kufor, batoh muž, batoh business mužov, Batoh, antitheft taška, Magnet materiál, náhradné batožiny časti rukoväť pre kufor, 17 batoh.


( 0 Hodnotenie )

Počet