2020 Mužov Pás Pack PU Kožené Crossbody Tašky Pre mužov taška cez Rameno pánske pás taška ID balík Multi-funkčný mobilný telefón taška

€8.61


Funkcia: 1.Vysoká kvalita materiálu & vodotesné 2.Koža je veľmi mäkké 3.Veľká kapacita 4.Retro.& Móda 5.Hmotnosť: 0,2 kg Poznámky: 1. Vzhľadom na rôzne meracie metódy, chyby merania do 3 cm sú nevyhnutné a prípustné; 2. Farby na monitore počítača alebo mobilného môže mierne líšiť od skutočného produktu farby v závislosti od vášho nastavenia. 3. Je bežné, že koža vonia na prvom mieste. Uvedenie taška mimo za pár dní by sa vôňa vytrácať.

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité: 1. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. 2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme sa snažiť poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis.

Štítky: Autobus Držiteľa Karty, anti theft rfid tag, dni čitateľa, karta kreditná držiteľ, držiak id, kreditné karty, karta prípade id, prípad id, karta bezdrôtovej, jc pro1000s nand programátor.


( 1 Hodnotenie )

Počet