VIP MÓDNE Vianoce Zábavné Santa fúzy 3D Vytlačené Multifunkčná Šatka Krúžok Bandana hlavový most Rýchle Suché Cyklistické Krku Šatku

€2.82


Multifunkčné Tvári Šatku pre dospelých:

Hmotnosť: 55 g

Materiál: 190gsm mlieka bez hodváb veľkosť: one size Opis: znečistenie ovzdušia ovplyvňuje náš každodenný život a zdravie, najmä potrebujeme väčšiu ochranu.

Tento typ anti-smog respirátory filter 95% prach, smog, výfukové plyny áut, strojov peľu a častíc chrípky, aby nás od prachu a oparu a zostať zdravý .

Opakované použitie: vyrobené z čistej bavlny materiál, ekologické, zdravé, mäkké, pohodlné a priedušná, môže poskytnúť vynikajúce výsledky. To môže byť použitý opakovane po pranie a sušenie.

Funkcie:

1. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

2. Vyrobené z vysoko kvalitného čistého mlieka hodvábneho materiálu, priedušné a pohodlné.

3. Zahustiť dizajn vám, aby ste vo vojne.

4. Viac na sebe metódy, nosenie, ľahšie, silnejšie a viac komfortné.

5. Umývateľný, môže sa použiť opakovane.

6. Skladacia, môžete ho do vrecka a vziať kamkoľvek. 7. Zadarmo veľkosť: pre mužov a ženy

1. Keď sa zobrazí položka a spokojní s produktom, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR. 2. Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím, kontaktujte nás bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám dobré riešenie. Negatívna spätná väzba nemôže vyriešiť všetky problémy, ak nevieme veci.

VIP FAHION je jedným z popredných dodávateľov v ženy módneho priemyslu. Známy pre jeho vintage-inšpirovaný módou, ako sú ženy sukne ženy šaty, topy, príslušenstvo a pod., poskytuje vzrušujúce a zapojenie on-line nákupný zážitok pre každého v hľadaní vintage móda pre ženy.Založená od roku 2013, BunniesFairy sa teší viac ako 6 rokov poskytovať našim zákazníkom vysoko kvalitné a starostlivo vybrané a dobre-ceny, autentické dobové oblečenie a doplnky.

Po integrácii priemyselné reťaze Návrh, Výrobu, Kontrolu Kvality, Dodávateľského Reťazca a Zákaznícky Servis v roku 2015 BunniesFairy je schopný loď unikátne predmety z pôvodného dizajnéri zákazníkov po celom svete s rýchle dodanie. VIP FAHION sa stará o svojich zákazníkov najviac a vždy sa usilovala o 100% spokojnosť zákazníka. Ak máte akékoľvek otázky, nenechajte sa kontaktovať s nami. Vitajte nakupovanie v BunniesFairy! Vaša spokojnosť je náš veľký úspech.

Štítky: odkaz vip, unicorn taktické šatka na krk, bandana mužov, knitt šatku mužov, šatka hodvábna, háčkované čiapky, bavlna krku teplejšie, kerchief krku, 606 ložisko, guľôčky brady.


( 1 Hodnotenie )

Počet