Podpora Base Ovládanie pre Xbox X box Jeden Chladič Chladiaci Ventilátor Herné Konzoly Stojan Radič Držiak na Príslušenstvo USB Accesorios Van

€12.78


Podporujeme pokles lodnej dopravy! Dual Nabíjací Dok Ovládači Konzoly Stojan Chladiaci Ventilátor pre XBOX JEDEN Sme navrhli a vyrobili tento chladiaci ventilátor na chladenie a rýchlejšiu cirkuláciu vzduchu z ventilátora. Pri použití, sa protiprachový kryt v blízkosti prívodu vzduchu na konzole. Potom konektor micro USB rozhraním, ventilátor do konzoly.Ventilátor majú dve prevodovky. H výstroj express vysokej rýchlosti vetra a L výstroj express nízkej rýchlosti vetra. MIMO express vypnúť. Ventilátor môže urýchliť cirkuláciu vzduchu a to majú dve USB rozšírené port. To nemá vplyv na vzhľad konzoly, a zvýšiť praktické výkon theconsole. Návod: vyberte protiprachový kryt na tejto konzole, ako je uvedené v figure1,2. Konektor micro USB rozhraním, ventilátor do konzoly. Presuňte prepínač VYPNUTÝ, ak chcete. Presuňte prepínač L výstroj, ventilátor pracuje s nízkej rýchlosti vetra. Presuňte prepínač H výstroj, ventilátor pracovať s high-rýchlosť vetra. Dve micro USB rozhranie ventilátora je možné nabíjanie pre XBOXone radič a pripojte USB disk na prenos dát. Vyberte ventilátor:Použitie palcom a prostredníkom, ukazovák blízkosti USB na strane ventilátora, hore a sklon uzavrieť. Špecifikácie: 1. Pracovné napätie: DC5V 2. pracovný prúd: 600MA 3. Rýchlosť ventilátora: Dve rýchlosti je 6010 3700PRM, jedna rýchlosť je 4010 4100PRM. 4. Výfukové kapacita vzduchu: 13.74 CFM 5. Smer otáčania ventilátora:Anticlockwisedirection rotujúce 6. Materiál: ABS Upozornenia: 1. Prosím, použite produkt, keď je odpojiť s konzolou. 2. Zúčastniť sa protiprachový kryt na strane konzoly pre pohodlnejšie, aby si to. 3. Prosím, presne na konektor micro USB rozhranie ventilátor do micro USB rozhranie konzoly keď chladiaci ventilátor zaťaženie konzoly. 4. Nepripájajte výrobky s konzoly, keď ste čistenie. 5. Zakázať skladovanie alebo používanie výrobku vo vlhkom teplote prostredia. 6. Prosím zabránilo poškodeniu a tlaku pri použití productto predĺžiť jeho životnosť. 7. Ak je výrobok poškodený alebo je mokrý, prosím, prestaňte ju používať a poslať to na odborníkov pre opravu skôr, než rozoberať to na vlastnú päsť. 8. Nepoužívajte mikrovlnná rúra atď vykurovacie zariadenia na sušenie je 9. Nepoužívajte ventilátor a nabíjanie radič v rovnakom čase,pretože výstup je obmedzená, a to bude škoda konzoly.

Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po uvedení vašej objednávky. Ak máte nejaké problémy s platbou,prosím, kontaktujte nás čo najskôr.

Poskytujeme 30 dní záruka. Ak položka je poškodený,oznámte nám to do 3 dní od doručenia. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave,v záujme kvality na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. Kupujúci je zodpovedný za všetky poštovné náklady, ktoré vznikli

Máme loď tým, EMS, DHL,UPS,HongKong Post Air mail /Čína Príspevok air mail/Singapur post air mail . Nižšie sú niektoré express spoločnosti dodanie tim

DHL doprava zvyčajne trvá 3-7 pracovných dní, v závislosti na krajine doručené.

EMS doprava zvyčajne trvá 8 až 12 pracovných dní v závislosti od krajiny doručené.

UPS shipping zvyčajne trvá 3-5 pracovných dní, v závislosti na krajine doručené.

HongKong post air mail:doprava zvyčajne trvá 15 - 30 pracovných dní, v závislosti na krajine doručené.

Čína Príspevok Air Mail:doprava zvyčajne trvá 15 - 30 pracovných dní, v závislosti na krajine doručené. Budeme účtovať dodatočné prepravné poplatky, ak sa vaša poloha je vzdialené alebo budeme používať ďalšie doručenie spôsobom.

Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť.Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi položky,prosím, zanechajte nám aktívnu spätnú väzbu, Kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne prírodných spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akýkoľvek problém.

Štítky: konsole x box, ovládanie stojan, série x muži, znak kontrolóra držiteľ, bojová hra controller, vinyl xbox one x, dobe xbox jeden, otvoriť mikro atx prípade, veľké xbox controller, štadióny radič stojan.


( 4 Hodnotenie )

Počet