Pre Playstation PS5 Herné Konzoly Zvislý Stojan S 3 Rozbočovače USB Herné Konzoly Multifunkčné Plnenie Chladiaci Ventilátor Základňu Pre PS5

€19.81


Funkcia:

All-in-one design: Chladenie & skladovanie konzola s dual radič nabíjacie stanice a 3 Rozbočovače USB. Zvislý stojan pre PS5 minimalizuje priestor, ktorý zaberajú na PS5 príslušenstvo, držte ich v zvislej polohe a udržuje hracej plochy elegantné. LED indikátory a rýchle nabíjanie rýchlosť: stojan pre PS5 môžete nabíjať až 2 radiče súčasne alebo len obchod s nimi, keď nie v použitie s LED Ukazovatele, poznať stav nabíjania na prvý pohľad; rozlúčiť s USB hardvérovými kľúčmi, ktoré trvať 4 hodiny počas nabíjania nabíjanie cez EXT port by sa poskytovať len 2 hodiny. Inovovaný systém chladenia: chladiaci ventilátor stojan s PS5 má 2ks Zabudované vysokorýchlostné chladenie, ventilátory, vysoká účinnosť a nízke riziko hluku dizajn, ktorý vám pomôže udržiavať vaše konzoly v pohode a pokoj prostredníctvom hranie hier. Vysoká účinnosť odvod tepla môže zlepšiť životnosť ps5 konzoly. Kompatibilita & 3 X extra ROZBOČOVAČ USB porty: zvislý stojan je kompatibilný s PS5 Konzoly a PlayStation 5 Digital Edition. Odporúča pomocou 5V/1.5-2A napájací zdroj poskytnúť dostatočný prúd. Prísť s 3 ROZBOČOVAČ USB portami môžete použiť na myši, klávesnice, slúchadlá, atď. Avšak, nie odporúča sa na nabíjanie.

Štítky: sonyplaystation 3, hra ps5, 5 playstation, PS5, i5 chladiaci ventilátor, kus playstation 3 hry, gameboy, ps3 pokožky, ps5 podporu, prípade ps5.


( 0 Hodnotenie )

Počet