PS4/ PS4 Pro/ PS4 Slim Konzoly Zvislý Stojan 2 Regulátor Nabíjania Dock 2 Chladiaci Ventilátor 16 Hier Skladovanie pre Sony Playstation 4

€11.18


★【 Všetko V Jednom Skladovanie Váš PS4, Radič, Hra zároveň] vyzýva-- PS4 stojan pre Playstation 4 / PS4 / PS4 Pro / PS4 Slim+chladič+ ps4 radič nabíjačka+hra skladovanie. Multifunkčné ps4 chladiaci ventilátor stojan a nabíjačku pre ps4 milenca. ★【PS4/ PS4 Slim/ PS4 Pro Chladnejšie] vyzýva-- Postavený v 2 vysokej rýchlosti ventilátorov, HUIMEOW Krytia Množstvo ps4 stojan s chladiaci ventilátor a ovládač nabíjačka je určená na chladenie Playstation 4 / PS4 / PS4 Pro / PS4 Slim, chráni plasystation z viac-kúrenie. ★【2 Radič Sloty A 16. Hra Skladovanie] vyzýva-- Úsporu miesta dizajn, to ps4 pro chladiaci ventilátor s 2 stojany je možné ukladať 2 radiče a nabíjať váš playstation radiče súčasne. Okrem toho, existuje 16 ks hra skladovanie môžete uložiť vaše obľúbené hry. Vhodné pre všetky konzoly dualshock 4 radiče. ★【PS4 Radič Rýchlo Nabíjačka Stanice W/ Bezpečnosť na-Poplatok Protection] vyzýva-- Naša nabíjacej stanice playstation starosti jeden ps4 radič len 1,5 hodiny a dve pre 2.5-4 hodiny, nemusíte čakať kedykoľvek. Ochrana, nabíjanie aj cez noc. Nemusíte sa báť, tento problém ako Cez-Plnenie/Nad-Vyhrievaný/Over-Current/Cez-Napätie/Short-Circuit/Nad-Discharger. Poznámka: Nabíjačka prestane fungovať, keď konzoly vyp/úsporný režim. ★【Jednoduché A Jasné LED Indikátor] vyzýva--HUIMEOW ps4 pro stojan, červené svetlo znamená, nabíjanie a zelené svetlo znamená, že plná nabitá. Stačí nabíjať, keď červené svetlo a nie je potrebné sa obávať, keď zelené svetlo. Obsah balenia: 1* Konzoly, Chladiaci Ventilátor stojan 4* Regulátor Nabíjania hardvérovými kľúčmi 1* Nabíjací Kábel 1* Pevné skrutky pre PS4 Slim Konzoly Ostatné Položky nie sú zahŕňa!

Štítky: ps 3 playstation sony, playstation 2 stánok, podlahový reproduktor, stojan, 5 playstation, stanica sony playstation 4, znak kontrolóra držiteľ, compelit ps4 konzoly playstation 4, ps4 podporu vertikálne, p4 pro zvislého stojana, play station 5 sony.


( 3 Hodnotenie )

Počet