ForPS3 Slim ForPlayStation 3 Slim Príslušenstvo Herné Konzoly Stojan Vertikálny Stojan, Držiak Teplote Vychladnúť Držiteľ

€5.77


Špeciálny dizajn forPS3 Slim len.

Nie je vhodné forPS3.

Stabilný, jednoduchý a elegantný zvislého stojana

Ak chcete ušetriť priestor a vychladnúť vaše herné konzoly.

Poznámka: uistite sa, že vaše herné konzoly je ďaleko od deti a zvieratá. Odporúčame vám, aby ste dať konzoly na cornor alebo zem, aby sa zabránilo pádu z vysoko.

(Herné konzoly neobsahuje).

Package: 1 * Zvislý stojan pre PS3 Slim spôsob Platby a Prepravy: Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky 2. Čas dodania závisí od destinácie a ďalších faktorov. Warranty & Vráti: Najviac tovar ponúka 30 dní " záruka.(niekoľko špeciálnych produktov sú poznamenal na popis) zmluvné Podmienky a Ohlasy: 1. Je pre vás veľmi dôležité, ak chcete skontrolovať možné správy do svojho e-mailu alebo v www.tantra-egypt.sk poradie prvých troch dní po zaplatení, pretože je veľmi pravdepodobné, informácie, ktoré na vás čaká na odpoveď, v snahe vyhnúť sa dlhšiemu zasielanie balíka. 2. Akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Odpovieme vám hneď. 3. Ak ste nespokojní, z akéhokoľvek dôvodu, prosím, nenechajte sa rýchlo opustiť, negatívny/neutrálne spätnú väzbu. Budeme tvrdo pracovať, aby sa uistite sa, že každý zákazník, 100% spokojnosť. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívny/neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém.

Štítky: ovládanie ps3 wireless, ps3, zvislý stojan pre playstation 2, ryby háčik, hra držiteľ, háčik majiteľ, úrad shredder, macbook postaviť vertikálne, playstation 2 podpora, cd držiteľ ps4.


( 1 Hodnotenie )

Počet