GLORSUN PM2.5 Proti Znečisteniu Maska Prachu Respirátor Umývateľný Opakovane Masky Bavlna Unisex Úst Utlmiť S Dýchaním Ventil

€2.49


Móda bavlna maska -Bavlneného materiálu,bezpečný pre vaše dieťa,mäkké,umývateľný a fadeless,vhodný pre každodenné použitie,antibakteriálne a teplo. -Priateľský k životnému prostrediu: maska namiesto jednorazových respirátor,táto tvár ústa maska je opakovane použiteľný, ktorý môžete prať ju priamo. -Ľahké s mäkké a pružné strmeň.Nech znečistenia maska na sebe viac pohodlné a výhodné. Zadarmo Veľkosť: Dospelý: 24 cm * 15 cm ( 9.4 * 5.9 v ) Deti: 18*11 cm (7.1*4.3 palcový ) pre 3-12years deti. Tipy: 1.plug-in filter nemôže byť vyčistené, to je zvyčajne nahradené raz za 5-7 dní. Ak znečistenie ovzdušia je vážny, vymeňte ju raz za 2-3 dni. 2.filter oleja na film alebo s lepkavá usadenina škvrny sú viac, vymeňte filter. 3.vzduch nevyplýva, zlé dýchanie, alebo spánku, zákaz použiť 4.deti do dvoch rokov, zakázané je používanie. Metóda čistenia: 1.navrhované neutrálny čistiaci prostriedok s vodou riediteľná, dajte masku do vody(odstránenie filtra), ruka jemne vmasírujte, suché v vzdušný odtieň 2.nie dlho máčať v premývacie kvapaliny alebo vody, aby sa zabránilo používanie bleach 3.prosím dohodnite čistiaci cyklus podľa použitia všeobecného odporúčania 1-2 týždeň upratovanie čas. Pripomienka: 1Bag=2 ks X PM2.5 Filtračný papier ( Každý tašky majú 2ks filter ) Vitajte na Drop Shipping Sme výrobca, špecializuje na výrobu Masiek.Whatsapp/WeChat/Tel:18953574983 E-mail:[email protected] Prosím, láskavo poznamenať,že uvedený výrobok sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu.

Prosím, buďte taký láskavý, poznamenal.uvedený výrobok vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu.

Štítky: maska vôňa, masku na tvár smog, filter maska ventil, maska smog, antipolucion maska, masque znečistenia, glorsun maska, maska proti prachu ventil, maska valv, tvár masku s ventilom.


( 2 Hodnotenie )

Počet