10-200pcs Black/White/Pink Jednorázové Masky Nonwove 3 Vrstvy Úst Maska Strmeň Masku na Tvár Filter Prachu, Ochranné Masky, Mascarilla

€2.97


Parametre výrobku

Materiál: Tri-vrstvou netkanej textílie a meltblown textílie Vhodné pre rodiny sezóna: Jar, Jeseň, Zima, Leto Farba: Čierna/Biela/Ružová/Modrá Maska štýl: typ Ucho Veľkosť: Jedna veľkosť Balenia: 10/20/50/100/200 ks

Funkcie

1. Vyrobené z ekologických materiálov, vlhkosti-dôkaz,non-dráždi, mäkké a pohodlné. 2. Priedušný materiál a pekné vzory, ktoré je užitočné a módne. 3. Špeciálne 3 vrstvou netkanej dizajn, poskytuje ochranu pred prachom, automobilových výfukových plynov, peľ, atď. 4. Perfektný dizajn, keď budete nosiť ju , že sa zmestí bez problémov do tváre. Elastické ucho slučky je ľahké nosenie a žiadny tlak na uši. 5. Ideálny pre nechtový salón alebo iných oblastiach, kde ochrana môže byť potrebná, ako sú školy, lietadlo, atď.

Ako používať naše masky

1. Otvorte masky. 2. Tmavá farba smerovala von, a farba svetla je smerom do. 3. Miesto maska na tvár s most nosa na vrchole; nastavenie hornej drôt ručne, aby sa zmestili most nosa úplne. 4. Elastické uchu na zavesenie na ucho. 5. Upraviť veľkosť masky úplne kryt nosa a úst.

Štítky: bublinkové fólie, likvidujte maska, japonsko maska, maska ružová, masku na tvár ružová, maska dýchacích ciest, démonickej japonskej maska, 100 ks jednorazových maska kompresie, jedno vrstvové, kn95 maska ružová.


( 4 Hodnotenie )

Počet