POWECOM CE FFP2 Čelenka, Maska na Tvár Masky, Masky s Filtrom Ochranné Masky Anti-fog Prachotesný Tvár, Ústa Masky deti, Dospelých tapabocas

€11.24


Prosím, láskavo pripomenúť:

Uvedený výrobok vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu. Vážený zákazník, ako Čínsky balenie je na sklade, sme teraz odosielanie masky v angličtine balenie. Kvalita masiek je tak dobrý, prosím vás ubezpečiť, kúpiť.

O FFP2 Masky:

1. Naše FFP2 Maska môže izolovať menšie častice, a uloženie prísnejších na tvár, to nie je ľahké úniku vzduchu z periférie. 2. Je potrebné nosiť FFP2 Masku, ak musíte ísť na preplnených miestach, alebo odbytu, atď. 3. Starších osôb, detí, nie je vhodné nosiť ju na dlhú dobu.

Špecifikácie:

Pokyny: Kryt nosa a úst, a zavesiť ucho popruhy na oboch stranách maska na ucho; Opraviť most nosa do nose, aby sa zabránilo znečistený vzduch pred vstupom;Vytiahnuť maska na dolnej čeľuste vytvoriť trojrozmerný priestor na dýchanie. Najlepšie oblečenie čas je 8 hodín Poznámka: Non-umývateľný Trieda Ochrany: FFP2 Pohlavie: Unisex

Štítky: tvár masku, likvidujte maska, ffp2 maska, maska proti prachu ffp2, elon musk, ffp2 maska powecom, elektrické filtračné masky, čelenka ženy, ffp2mask, ffp3.


( 2 Hodnotenie )

Počet