8 Štýlov 1PC/ Masku na Tvár S 2 KS Filtre PM2.5 Bavlna Prachotesný Vetru Opakovane Nastaviť Tlač Úst Maska Maschere

€3.18


PM2.5.-prach Bavlna Prachotesný Opakovane Nastaviť Tlač Maska + 2 Filtre

Vymeniteľné aktívne uhlíkové filtre odstraňuje nad väčšina prach, dymy, peľ, haze, chemikálie atď. Táto maska proti prachu vám pomôže dych v čistejšie, zdravšie spôsobom.

Ucho slučky sú ľahko prispôsobiť tak, maska, môže sa perfektne hodí cez nos a ústa.

Tento prach Mascarilla môžu byť použité na vás ochráni pred škodlivými prachu, častíc, vozidlo výfuk, dreva, peľ, a výpary. Ideálne pre ľudí ohrozených Mascarillay chorôb, ktoré žijú v alebo cestovaní do oblastí s vysokou znečistenie ovzdušia / dym úrovniach.

Maska plášťa môže byť umyté, keď si špinavú

Masky môžu byť použité viac ako 2 roky, a filter sa odporúča vymeniť raz za 30 dní. Odporúča sa použiť ho často, alebo v oblastiach s ťažkými haze, v závislosti od situácie (vymeňte filter v dobe, keď je čierna alebo poškodený)

Maska je vyrobená z Oka handričkou, s miernym zápachom. Uzavrieť filter, prvý, namočte ju do horúcej vody na 15 minút, a vôňa budú eliminované pomaly. Princíp filter aktívneho uhlia sa nedá prať

Materail:Bavlna

Obsah balenia: 1PC Maska + 2 Filtre

Štítky: tvár masku, masku na tvár chrániť, masky pre dospelých, likvidujte maska, maska na ochranu, maska na ústa, textílie maska, maska reusabl, deti masky, maska medic.


( 0 Hodnotenie )

Počet