Prvok Airsoft HL1 Gen2 Prilba Svetla Nastavenie IR Baterka Červené Biele LED Taktické Svetlo Softair Časti Lov Príslušenstvo EX029

€24.60


Odolný proti poveternostným vplyvom Polymér Kompaktná Konštrukcia, nízka-výstupné osvetlenie zdroj pre navigáciu alebo CQB účel Funkciu 3 Prepínania Režimov ( Bliká IR LED, 2 Modré Led & 3 Biele Led) A 3 Úrovne Jasu bielej základnej Led sú ideálne pre úzke pracovné osvetlenie, ako sú čítanie máp a dokumentov, nakladacie zariadenia, alebo oprava zariadení v oblasti Modrá sekundárne Led by mohol slúžiť ako istý účel v low-podpis, nočné videnie-priateľské farba Jeden blikajúci infračervené LED, ktoré slúži ako osobnú Identifikáciu Priateľ alebo Nepriateľ (MFF) maják List zamykanie na stranách MICH 2000 o dve zásuvky-vedúci stroj skrutky IR led funguje ideálne s IR filtrom, alebo divákov, pre kamery, môžete vidieť na stovky metrov. Ris montáž je tiež plastové a rovnako ako prilba má tlačítko na uvoľnenie jednotky rýchlo. Opatrenia úpravy RIS sú štandardné milspec typ a nastavuje veľmi dobre, veľmi pevné a to nie je tanec. Balík obsahuje: GEN 2 Prilby Svetlo, Helmu MICH Mount, 20 mm RIS/RAS Adaptér Mount Výkonu na CR123A batéria(3V) alebo 16430 batérie.

Štítky: prilba led, airsoft gun metal, g m4 airsoft, ir svietidla, ir led, airsoft zbraň, airsoft prvok, ir laserový, airsoft prilba, muži taktické svetlo.


( 1 Hodnotenie )

Počet