Skutočné uhlíkových vlákien telefón puzdro Pre BlackBerry KEY2 Aramidové vlákna Anti-patria business kryt telefónu pre BlackBerry KEY2 LE shell

€25.55


Popis:

A ramid Vlákniny je trieda muž-vyrobené silné, syntetické vlákna s vysokou výkonnosťou. Oni boli pôvodne vyvinuté a používané v letectve alebo na vojenské účely.Molekuly tieto vlákna sú charakterizované relatívne pevné polymér reťazcov. Tieto molekuly sú spojené silné vodíkové väzby, ktoré prenášajú mechanické namáhanie veľmi efektívne, takže je možné použiť reťaze s relatívne nízkou molekulovou hmotnosťou. Aramidové vlákno je tenšie ako je priemer ľudského vlasu.

【Minimalistický Vzhľad] vyzýva classic carbon fiber textúra je nadčasový, a to je aj minimalistický výber.Je tenký a ľahký. Nemá pridať hromadne do telefónu. Trvať pol-pack rezanie dizajn na tej strane, na zachovanie pôvodnej krásy telefónu. Listov a z vrecka bez zábran. Vhodné pre všetky príležitosti.

【Denne Chrániť Váš Telefón] vyzýva Vyrobené zo 100% Aramidové Vlákna,high-tech kompozitné Vojensko-Stupeň nepriestrelný materiál, ktorý je 5-krát pevnejší ako oceľ, odolnejšie a silnejšie, dobre chrániť váš smartphone od väčšiny denne kvapky a poškriabaniu. S možnosťou výťah ochranu pre objektív fotoaparátu. Okrem toho, že dobre zhoduje väčšina z tvrdeného skla obrazovky chrániče.

【3D Hodvábne Jemný Dotyk Štruktúru] vyzýva Vďaka vákuovej technológie tvárnenia a 3 vrstiev lisovanie, robí to dokonale na telefón, a nie spadnúť ľahko. S ochranným tri vrstvy povlaku a cez ručné leštenie, povrch dosiek je ako mäkké ako detská koža, tiež poskytuje vynikajúcu štruktúru a 3D grip dotyk. Je elegantný, ale nie sú klzké. Bezdrôtové Nabíjanie Kompatibilný: Podpora bezdrôtového nabíjania s prípadom. Obsah balenia: 1 x Vlákniny Telefón Prípad. Poznámka : Telefónne alebo Screen Protector nie je súčasťou dodávky. 100% ZÁRUKA SPOKOJNOSTI : 100% spokojnosť je náš cieľ a sľub. Ak nie ste spokojný / á s vašou prípade akéhokoľvek dôvodu vrátiť za plnú náhradu! Poštovné a balné: tovar vám bude dodaný do 1 dní(Okrem víkendov a sviatkov),Odhadovaný Čas Doručenia Cainiao Super Globálnej Ekonomiky je 30-50 dní. A Sledovanie Nie je k dispozícii. Preto vám odporúčame www.tantra-egypt.sk štandardná doprava,môžete sledovať balenie a doprava čas je krátky.

Štítky: telefónne ústredne, e398, digma telefón, telefón samsung galaxy grand prime g530h, blackberry čítačkou sim kariet, blackberry keyon, blackberry prípade key2, blackberry key2, palm pvg100, blackberry keyone zadný kryt film.


( 0 Hodnotenie )

Počet