2021 BDF Tablet 10.1 Palcový Android 9.0 Quad Core, 2GB+32GB Pad 10 palcový kartu 3G SIM Kartu Telefónu Volať Deti tablet pc, WiFi, Bluetooth 10

€77.74


S 10,1-palcový 1280 x 800 Full HD IPS displej

podrobnosti sú jasné a živé, a obraz je realistický, ktoré predstavujú vizuálne hody. Horizontálne displej dizajn, príťažlivé skúsenosti, či už je to prehliadania fotografií alebo prehrávanie videá s vysokým rozlíšením, jemné výkon každý pixel bude oko-lov

POZNÁMKA: farba krytu puzdra a klávesnice v Balíku sa odošle náhodne

Podporované jazyky

POZNÁMKA:Prosím, prečítajte si to pred vykonaním objednávky:

1. Potrebujem zaplatiť clo?

Kupujúci sú zodpovední za colné poplatky. Normálne, keď tam majú colné poplatky, mali by ste ju zaplatiť. Nebudeme mať žiadne cla alebo dovozu dane.Ak zásielku získať prísne kontrolované colné, budete musieť zaplatiť daň na prejednanie. Nebudeme mať colné daň.Náklady na vrátenie alebo stratené zásielky bude na kupujúceho z dôvodu odmietnuť colné odbavenie.Ak máte špeciálne požiadavky, prosím, dajte mi vedieť. Neakceptujeme spor colných problém(platiť dane je povinnosťou každého občana).

2. Čo ak som nespokojný s výrobkom?

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách ,prosím dajte nám 5 HVIEZD! Ak máte akýkoľvek problém s výrobku,dodávka,servis, kontaktujte nás a my vám odpoveď v čase, prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenej priamo.Sme zodpovední predávajúci, ktorí sa zameriavajú na služby a ponúkne najlepšie riešenie na uspokojenie ak ste obráťte sa na nás !

3. Môžem dostať opravu, záruka?

Máme záruka 6 mesiacov v Číne, ale aj v niektorých krajinách www.tantra-egypt.sk ponúka Jeden rok náhradné záruky vo vašej krajine.

4. O produkte obrázok

V opis fotografie, ktoré ukazujú výrobok,ktorý je z oficiálnej webovej.Fotografiu, ktorá bola upravená ukázať to najlepšie produktu.Je to len pre referenčné účely. Podrobnosti sa musí vzťahovať na reálny objekt, fotografiu.

5. O Skladovanie:

Skutočná k dispozícii je skladovanie menej,dôvod je, že softvér konfigurácia bude zaberať časť skladovanie.Nemôžeme akceptovať spor RAM/ROM rozdiel.

6. O doprave čas a spôsob?

Niektoré naše výrobky sú sklady, v Rusku a Spojených Štátoch。 a tovar zasielaný z Číny sú vybrané ako www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava. Tento logistika je www.tantra-egypt.sk logistiky,Odhadovaný čas doručenia je možno 10-35 dní (v Rôznych krajinách potrebujú Čas doručenia nie je rovnaká).čo je veľmi bezpečné a rýchle, a je zaručené, že ak je tovar poškodený, alebo stratený a nepodarí prísť do 90 dní, Plnú náhradu, ak produkt nie je prijaté viac ako 90 dní .

Ak nemôžete prijať to, prosím, nenechajte ho objednať.

Štítky: Tablet, podložka myši, Pad, p80x, displej stojan, klin hlavu, tab tabliet, android tablet, mi pad, android hra pad.


( 1 Hodnotenie )

Počet