Pánske Oblečenie Značky Armády Kamufláž Tepelnej spodná Bielizeň Tepláková súprava Nastaviť Crossfit Fitness Tričko Mužov Legíny 2 kus Rashgarda MMA

€7.86


Ďakujem, že ste prišli a prajeme vám šťastný deň 【Názov Výrobku] vyzýva Mužov Kompresie MMA vyrážka stráže Športové [Produktu Textílie] Polyester, absorpčný, priedušný a rýchlo schne. [výrobok vzťahujú] beh, športové ,Telocvični, cvičenie, futbal školenia legíny, termálne bielizeň Popis: Táto Položka Nastavuje Na Mužské, Ženské Položka Č 7301 Veľkosť S-4XL Výhody a vlastnosti: Ľahko absorbovať pot a priedušná, nie len podčiarkuje štýl polyester, ale aj silu polyesterové tkaniny, vynikajúca pružnosť a odolnosť proti opotrebeniu za suché a mokré podmienky, stabilné veľkosť, malé zmrštenie, s kolmo ľahko zložiť, Ľahko pranie, rýchle sušenie vlastnosti. dizajn: linky na sušenie sú špeciálne navrhnuté podľa potrieb športu. Technic: Flat_locking Šitie (Štyri-ihla a Šesť-strand) Funkčné aspekty: Pridanie linky na oblečenie, 1. Stabilizovať oblečenie, bez ohľadu na to, ako vysoko-intenzita cvičení, uistite sa, že úst nebude split. 2. Línia dizajnu by mala hrať pevné úlohu, aby sa zabezpečilo, že šaty nie sú deformované počas cvičenia. 3. Dizajn riadky by mali byť v súlade s plynulý pohyb, zvýšiť komfort športu! Tvar: dizajn riadku sa budete cítiť viac seba-kultiváciou, zvýšenie svalovej prejavu a zefektívniť telo! Naznačujú, veľkosť, ak je to naozaj vlastnú veľkosť, prosím, komunikovať s nami. Ďakujem. S: vhodné výška 165cm-175cm, hmotnosť 55-65 kg M : vhodné výška 165cm-185 cm, hmotnosť 55-75kg L: vhodné výška 165cm-190 cm, hmotnosť 65-80 kg, XL: vhodné výška 165cm-195 cm, s hmotnosťou 75-90 kg XXL: vhodné výška 170 cm-200 cm, hmotnosť 85-100 kg 3XL: vhodné výška 170 cm-200 cm, hmotnosť 95-105kg 4XL: vhodné výška 175cm-200 cm, hmotnosť 105-110 kg, keď si objednáte , prosím, uistite sa, že na to , ak chcete zmeniť veľkosť zákazník, Prosím, dajte mi správu povedz mi o svoju hmotnosť a výšku , a to, čo požadovanú veľkosť, ktorú potrebujete , aby som mohol poslať správnu veľkosť , ďakujem!

Drahý priateľ,môžete zaplatiť peniaze : kreditnej karty/webmoney prenos/debetnej karty/western union/QIWI Peňaženky,ak neviete, ako zaplatiť peniaze, prosím, pozri tento odkaz:

1. Letecky (15-90 Dní Dodávky) (doprava Zadarmo+Sledovacie číslo)

2. EMS (10-25 Dní Dodacie s Sledovacie Číslo,Potrebné dodatočné Prepravné náklady)

3. DHL ( 5-10 Dní Dodacie s Sledovacie Číslo,Potrebné dodatočné Prepravné náklady)

Tiež Môžete Použiť UPS,Fedex,TNT !

1. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

2. Kontaktujte nás prosím najprv pred tým, než non pozitívnu spätnú väzbu.

3. Ďakujem za to, že nám šancu robiť veci práve tým, dobrá komunikácia.

4. Po zakúpení, prosím, nenechávajte negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak ste nedostali položka v 90 dní, pretože sme sa zmienili, dodacia lehota opakovane.

5. Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa . Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo vadí váš e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

1. DOA tovar bude vymenený alebo vrátené, keď sa vrátil.

2. Kupujúci je zodpovedný za všetky poplatky za dopravu a poistenie.

3. Chybný tovar musí byť si všimol, do 7 dní od dátumu, kedy ste ho získali.

Po tom, čo som dostal balíček , vám vrátime peniaze čo najskôr.

Štítky: mma, narodeniny oblečenie pre ženy, gay sex, páni oblek, muži nastaviť, MUŽI, muži tepelnej spodná bielizeň, madrid tepláková súprava, spodná bielizeň ženy, mma krátke.


( 0 Hodnotenie )

Počet