Oka panchenkova, z nehrdzavejúcej ocele pravidelné drôt tryska RN z nerezovej ocele 4 vlákna z 1 - 15 metrov

€3.82


Za čo? Pravidelné drôt tryska panchenkova (RN)-pletivo, skrútené do roll a umiestnené v Kráľ. Zvyšuje stupeň čistenia destilát z škodlivé nečistoty a sivushny olej, kazia chuť a kvalitu nápoja.

Pracovný princíp. Rastúce alkoholu páry prejsť cez filter. Súčasťou para kondenzuje na mriežke, non-food frakcie mozgov späť do kocky, potraviny opäť obrátiť na paru a stúpať vyššie. Stretnutie na svojej ceste дефлегматор, parná opäť kondenzuje a odrezať ťažkých frakcií sa opakuje. Svetlo čistený páry sú zdvihol vychádzajúceho prietok pary a ísť ďalej pozdĺž kolóny. Tak, dostaneme čisté destilácie bez ostrý zápach.

Materiálu. Pravidelné drôt tryska Panchenkov je vyrobený z nerezovej ocele. To nie je vstupovať do chemickej reakcie s alkoholom páry a nie kaziť chuť a arómu konečného výrobku. Materiál je nenáročný, stačí opláchnuť v čistej pod tečúcou vodou na čistenie. Je potrebné sledovať hustotu twisted roll. Ak si vytiahnuť to príliš ťažké, parou nebude môcť prejsť Cára.

Štítky: moonshine papagáj, klimatizácia modbus, tryska oka 500, tryska taška l, meď moonshine, tryska čipky krém, bluetooth headset pc, dj neon, oka kovov, alkohol predestiluje.


( 5 Hodnotenie )

Počet