EKG, EKG Monitor Bluetooth Domácnosti Duálny používateľ EKG Monitor Kontinuálne Meranie Arytmie Srdca Pozastaviť spoplatnené EKG PC Zostavy

€104.20


Kľúčové Vlastnosti

Vziať hluk-bez EKG s káblom a opakovane elektro podložky Vziať EKG kábel zadarmo na dlani Bezdrôtové osobné EKG monitor Viesť som, Viesť II alebo na Hrudi, Viesť 30s / 60s / 5m nahrávanie trvanie Správy v bezplatnú Aplikáciu & PC Softvér Veľkosť karty, vstavanú pamäť, dotknite sa obrazovky s grafickým usmernenie

Spoľahlivé a Profesionálne Analýzy

Arytmia Srdce Pauza Fibrilácia Fibricular (AF) Tachykardia & Bradykardia Predčasné Komorové Kontrakcie (PVC)

Správy o Väčší Displej a Podeľte sa s Lekárom

Neobmedzené ukladanie vo vašom PC. Predstavujeme zadarmo odbornej správy na vás. PC softvér vám umožní stiahnuť/recenzia/tlačové správy, uložiť ako PDF/JPG, podeľte sa s lekárom priamo. Kompatibilita počítačový systém: Windows 7/8/10.

Spravovať vaše EKG dáta na Vašom Smartphone

Neobmedzené ukladanie v telefóne Aplikáciu. Zobrazenie a zdieľanie správa kedykoľvek a kdekoľvek. Pomôcť si môžete pozrieť príslušné údaje používateľov jasne a intuitívne.

Pre jedného Užívateľa alebo Duálny Používateľ

K dispozícii single alebo dual užívateľskom režime, viac humanized dizajn, veľa užitočného. Dual-user mode umožňuje ľahko skladovať a kontrola údajov z histórie dvoch užívateľov, resp.

Štítky: ekg monitor, robot, ekg prenosný monitor, ekg monitor, vektor robot ruskej, elektródy pre ekg, comput monitor, gadgets pre mužov, technológia smart, krvný tlak holter, monitor pc.


( 1 Hodnotenie )

Počet