5-v-1 Svalov Tréner Koliesko Navi Auta AB Wheel Brušnej Roller S Push UP Bar Švihadlo Koleno Podložky Telocvični Domáce Fitness Zariadenie,

€28.92


Funkcia:

*1.5-v-1 domov školenia nastaviť nastaviteľné skok laná, putter, jar exercisers, kolieskové súpravy s kolien, čo vám umožní ušetriť peniaze. Nemusíte si ich zakúpiť samostatne.

*2.AB roller pre stabilita: Tento inovovaný Valček je vyrobený z dlhšiu rukoväť trubice a posedenie s non-slip peny, aby sa to viac stabilný.

*3.Dokonalý push-up podporu a ochranu kolena: šikmé, zakrivené rameno môže byť odstránený, alebo nainštalované v priebehu niekoľkých sekúnd bez pošmyknutia ľahko. Koleno podložky môže byť otočený dopredu a dozadu, aby ochrániť kolená pred zranením.

*4.Ťahať lano:Cvičenie ruky, ramená, hrudník, chrbát, nohy, a viac,dlhodobé používanie môže skrášliť ľudské telo krivky, posilnenie svalov linky, najmä hornej časti ramena svaly.

*5.Push-up stand:To je skvelé pre vypracovanie hrudník, biceps a tricep svaly, ramená a chrbát. Môžu byť ľahko rozobrať na cestovanie alebo skladovanie ťahom jedným z dvoch nohách od rukoväť-č potrebné nástroje.

*6.Skákanie cez švihadlo:Ideálny pre prelievanie hmotnosti rýchlo, tónovanie hore a udržiavanie svalového tonusu. Preskočenie laná sú vynikajúci nástroj pre všetky fitness úroveň alebo cieľ.

*7.Pre všetky úrovne fitness: All-inclusive telocvični-trieda fitness set pre začiatočníkov a pokročilých športy.

Špecifikácia:

Materiál: Oceľ + PU + TPE

Hmotnosť(1 Sada): 1450g / 3.20 lb(Cca.)

Veľkosť balenia: 260 * 150 * 180 mm(Cca.)

Hmotnosť balenia: 1550g(Cca.)

Obsah Balenia:

1 * Brušnej koliesko

1 * Push-Up Pól

1 * Preskakovanie Lana

1 * Mat

1 * Rally Lano

1 * Oxford Taška

Poznámka:

1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť.

2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: fit vybaviť, podprsenka, pre push up, ab roller-koliesko, lana preskočte, ab roller, požičovňa tréner, domov vlakom, domáce svalov oblek, vybaviť telocvični.


( 1 Hodnotenie )

Počet