Nordic Japonský štýl bavlnené nite na tkanie duté háčkovanie výšivky stôl runner obrus čaj скатерть mat doprava zadarmo LQ

€10.99


Sú zahraničného obchodu factory každá zásielka prebytok stôl runner, v podstate veľmi dobré, že je počet každého je príliš malý. Som na lacné náhodné dump. * * * * * * * Veľkosť medzi 16 cm x 145 cm 16 cm x 175cm 16 cm x 215 cm, nerobia špeciálne výber, nie entangle, pozrite sa na cenu. Položka špecifiká Materiál: Bavlna bielizeň Farba: Ako na obrázku Dizajn: Ako obrázok Procesu: Zrastov háčik kvet Štýl: Nordic štýl Špecifikácia: 16 cm x 145 cm 16 cm x 175cm 16 cm x 215 cm Plus dva strapce, každý o 13 cm v dĺžke Položiek pre Nákup 1 :) Sme dodávateľov v Číne, viete, že v Číne pracovnej sily sú veľmi slávny, lacnejšie a je veľmi tvrdá, takže veľa slávnej Značky CO. sú vybrať Číne na výrobu základne, to je dôvod, prečo sa Čína môže mať toľko napodobňovať, tieto nie sú napodobňovať, len sú v priebehu výroby je ++ tak neváhajte dať, aby s nami . 2 :) môžete veľkoobchod ich na ďalší predaj, môžem doprava z ich menovaný adresu. 3 :) Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte ma Včas, som sa rýchlo odpovedať. 4 :) mal som niekoľko obchodníkov, ponúkajú produkt na web a kúpite od nás, som rád, že sa moje najlepšie pre vás najlepšie porcií. 5 :) Pokles lodnej dopravy a kombinovať na prepravu sú oboma k dispozícii. Nechajte váš podrobné dopytu v komentároch pri zadaní objednávky. PLATBA Obchodu Bezpečnosť platby: Kreditnú kartu; Obchodné Escow platobných služieb sa Vráti&Náhrady dáme plnú náhradu, iba ak je položka, ktorú dostanú, sa líši od popis. Vrátenie bude mať po položka sa dostala späť do obchodu. To musí byť vrátené do 3 dní od jej doručenia a v rovnakom stave, bolo odoslané vo. Musíte nás kontaktovať pred odoslaním, všetky položky späť. Nebudeme náhradu nákladov na prepravu a nie uhradiť na prepravu späť ku mne. Môžeme urobiť drop shipping a veľkoobchod, vitajte hovoriť o spoluprácu ! Ak ste schvaľovať naše položky, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Ak nie je, dajte nám poradenstvo, aby sme mohli zlepšiť naše výrobkov a našich služieb. Vďaka!

Štítky: swanskirt, empírové šaty, elegantné formálne šaty, nigéria večerné šaty, maxi svadbu, berta, veľa stôl runner, úplná perla, bridesmaid, kvet hoop, bridesmaid, červená.


( 1 Hodnotenie )

Počet