Microneedeling pero pokožky mikrodermabrázia vody peeling vrások omladenie pleti prístrojom skin zubov microneedling stroj

€19.01


Prečo Si Vybrať Derma Pero?

Na rozdiel od konvenčných ošetrenia pleti prostriedky, nemusíte tráviť šťastie na derma pero. To je najmenej nákladné. Ostrých ihiel na derma pero) vytvorí miniatúrnych pórov na hornej strane vrstvy kože. To zase bude zvýšiť produkciu kolagénu a nahradí odumreté tkanivá so nových kožných buniek. Jednou z najväčších výhod používania derma pero je, že nebudete musieť čakať dlho vidieť viditeľné a lepšie výsledky. To je jednoduché používať derma pero. Stačí postupovať podľa pokynov v príručke, ktorá sa dodáva spolu so súpravou z derma micro pero.

Funkcia:

Anti-Opuchy. Odstránenie jaziev vrátane akné, jaziev alebo liečby. Akné, Jaziev, Akné, Jazvy Liečby. Anti Ošetrenie Vrások, Proti Starnutiu. Ošetrenie vlasov alebo Chlpov Reštaurovanie. Chirurgické Odstránenie Jazvy. Hyper pigmentácia liečby. Výhody derma pero: -Visualand výraznému zlepšeniu v priebehu niekoľkých dní od prvého ošetrenia -Krátky čas hojenia -Žiadne trvalé poškodenie alebo poranenie -Žiadne modriny, infekcie, zafarbenie alebo iné komplikácie -Extrémne vysokú absorpciu aktívnych zložiek -Takmer všetky typy pokožky môže byť liečené -Zahusťuje dermis bez poškodenia alebo odstránenie epidermis.

3 Kroky Pred Použitím Stroja

Skôr ako začnete používať tento stroj, prosím, postupujte 3 kroky: 1. Skontrolujte ihly hlavy, ak nie je ohnutá ihla / twisted / nefunkčné, prosím, nepoužívajte tento už preto, že to bude vytvárať ďalšie nové jazvy, musíte hodiť ho do smetného koša a ísť kúpiť nový. Ak máte pocit, 1 alebo 2 ihly sťahujú kožu, keď ste dermarolling vašej pokožky, musíte prestať používať ho, pretože tam je 1 alebo 2 ohnuté ihly. Zistíte, ohnuté ihly ak si skontrolujte všetky theneedles opatrne. 2. Používanie slanej vode, alebo 75% alkoholu čistiť. 3. Umyte si tvár s facial cleanser skôr ako začnete dermarolling svoju tvár. POZNÁMKA:Ak potrebujete prispôsobenie, prosím, kontaktujte ma, sme továreň, môžete prispôsobiť logo.

Zoznam Balíkov:

1 * Stroj 1 * Napájací kábel 1 * Usb kábel 1 * Užívateľská Príručka

Celý Predaj & Drop Shipping

- Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. - Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu, ak sa na nás obrátite pred platby. - Pre pokles lodnej dopravy, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás.

Záruka

--Sľubujeme, že vaše peniaze späť, ak položku, ktorú ste dostali, nie je, ako je popísané, alebo ak tovar nie je dodaný v rámci Ochrany kupujúcich obdobie. - Môžete dostať náhradu do 15 dní po nárok proces končí. --Táto záruka je navyše a neobmedzuje vaše zákonné práva spotrebiteľa, ako udelené všetky povinné zákony a predpisy platné vo vašej krajine.

O Dopravu

[Dodacia Lehota] zvyčajne sme loď, aby v 2-4 pracovných dní po platba potvrdená. [O Cla] Vzhľadom našich zákazníkov výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou. Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly, sme nemôže zaručiť, žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky. Poznámka: - Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho zašle na miestnej pošte. - Ak sa rozhodnete expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre express lodnej dopravy.

Štítky: anti vrásky stroj, mikrodermabrázia peeling stroj, diamantovú mikrodermabráziu, mikrodermabrázia professional, elegantné pero, tulsi vody pokožky, frakcia rf, aqua dermabrázia, hydrodermabrasion stroj, lanbena bieliace pero.


( 0 Hodnotenie )

Počet