ANNKE FHD 1080P 4IN1 TVI/CVI/AHD/CVBS All-In-One Bullet Bezpečnostné Kamery Vonkajšie Poveternostným vplyvom Night Vision 2.0 MPSmart IR Kamera

€17.50


Kľúčové Vlastnosti: ★ 2 Megapixelové Rozlíšenie vonkajšie Analog HD kamera ★ 4 v 1,Podporu TVI,AHD,CVI,CVBS výstup ★ 3D Digitálna Redukcia Šumu jasné a presné snímky ★ Podpora OSD menu ★ Až 66ft nočné videnie s SmartIR ★ IP66 Prachu a vode Hodnotenie

Výhody:

Získajte Informácie, Ktoré Potrebujete

Spoznajte našich 1080P bullet bezpečnostné kamery a uvidíte, ako to prezentuje informácie, ktoré potrebujete v super jasnosť. Zachytáva všetky nádherných farieb a jemné pohyby a nenecháva nič na predstavivosti.

Vysoká Kompatibilita All-In-One Kamera

Na rozdiel od štandardného 1080P HDTVI výstup, táto kamera je tiež schopný vytvárať 2MP CVI/AHD a 960H CVBS zábery, aby sa sám pripojiteľná na rôzne tretích strán Dvr na trhu.

Bezproblémové Prepínanie Režimov

Stačí prepínač DIP prepínač na konci kábel na fotoaparát kedykoľvek zmeniť video výstup medzi CVI, TVI, AHD a CVBS. Uložiť viac času v fotoaparátu konfigurácia stráviť s rodinou.

Nikdy Byť Vľavo V Tme

Fotoaparát s infračervené nočné videnie jasne vidieť v nízkej viditeľnosti okolností, keď sa ľudské oči, nemôže. To predstavuje až 66ft/20m jasné videnie v noci a na zamračené, dážď dní na to, priniesť vám pokoj.

Odolný Proti Poveternostným Vplyvom & Prachotesný

IP66 štandard je tak populárne v dohľadu priemyslu pre účinne zabraňuje vode a prachu do fotoaparátu aj na ťažké prší deň alebo počas piesočnú búrku.

Jednoduchá Montáž Tri Osi Stojan

Flexibilné a ľahko nastaviteľné 3-os stojan je určený pre bezproblémovú inštaláciu. Voľne nastavenie fotoaparátu hlavy až k bodu do požadovaného uhla a zachytiť dokonalé zobrazenie, z ktorej sa môžete dostať všetkých záležitostiach, na ktoré sa vzťahuje.

Za Studena-Odolné Celoročné Fotoaparát

Tento fotoaparát je schopný vykonávať aj v širokej zazvonil teploty od -4 °F - 140 °F. Bez ohľadu na to, to je zmrazenie zima alebo žeravého letné, táto kamera je vždy spoločníkom sa môžete spoľahnúť.

Intuitívne OSD Menu Úpravy

Nie je odborník na bezpečnostné kamery? Žiadny problém! Ponúkame intuitívne On-Screen-Display (OSD), stlačte menu pre ultra ľahký fotoaparát parameter úpravy vrátane jazyk, obraz jas, sýtosť farieb, atď.

Štítky: ochrana bezpečnostné kamery, fotoaparát b ez p e, fotoaparát smar, tptek ptz kamery, 1080p ahd fotoaparát, 6 cctv kamerový systém, 2 cctv kamera security system kit, annk, eufycam 2 pro, video surveil.


( 2 Hodnotenie )

Počet