K-HVIEZDIČKOVÝ Zábavné Interaktívne Hračiek pre Mačky Automatické Otáčanie Mačka Hrať Teaser Doska Myši Chytiť Hračku Plne Automatické Kitty Hračka

€8.22


Popis Výrobku:

Typ Položky:Pet Hračka

Hračky Typ:Mice & Zviera Hračky

Materiál:ABS,Elektronika

Cieľová Skupina:Mačky

Funkcia:Trvalé

Veľkosť:32*7 cm/12.60"*2.76"

Čistá Hmotnosť:650 g

Funkcie:

1. Materiál: hračka prijíma vysokokvalitného ABS materiálu, a tento materiál je trvanlivý a odolný proti poškriabaniu, aby sa produkt, majú dlhú životnosť, ktorá je ekonomické.

2. Zábavné Hrať: myši môžete presunúť náhodne tak, že mačky nemôžu pochopiť, že je ľahko, ktoré môžete pridať zábava na hranie, aby sa im tráviť veľa času na hračky, a nebudú mať čas zničiť a poškriabaniu nábytku.

3. Automatické Hračky: elektronická gramofónu hračku môžete nechať si zadarmo ruky a odpočinku. Mačky môžu hrať hračky seba.

4. Dobrý Priateľ: hračky môžete namiesto vlastníkov sprevádzať mačky stráviť nudné čas, a to im môže pomôcť zmierniť nešťastný náladu a uvoľnite tlak.

5. Cvičenie Hračka: pohybujúce sa hračky môžete nechať domáce zvieratá, pes niektoré cvičenie, že má zdravé telo, a tiež sa môže uplatniť svoje spravodajstvo a hore ich prirodzené lovecké inštinkty a udržať ich stimulovať mentálne a fyzicky.

Balík Obsahuje:

1 x pet hračka

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby.

2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť malý rozdiel od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

Štítky: obal mačka, spin fľaše, doraemon strany, blok hračka, doraemon čaj, doraemon šperky, Mačka, dvojlôžková cat, mini doraemon, mačka hra.


( 1 Hodnotenie )

Počet