Diaľkové Ovládanie Hračky Pre Mačky Inteligentné Automatické Interaktívne Elektrické Cat Hračka Pierko Stick Inteligentné Koľajových Led Provokujúcej Auto Usb

€26.75


Môžete Napríklad:

>>>>Popis

Typ:Diaľkové Ovládanie Hračky Pre Mačky Inteligentné Automatické Interaktívne Elektrické Cat Hračka Materiál: ABS a Perie Farba: Zelená, Čierna, Ružová Moc skladovanie metóda: (1)hosť: USB nabíjanie (2)diaľkové ovládanie: 2 AAA batérie Vhodné pre:Pet mačka zábava školenia

>>>>Vlastnosti

1.Automatický režim V automatickom režime, bude automaticky vypne po 30 minútach práce 2.Diaľkové ovládanie režimu (1)Tento produkt je s inteligentné diaľkové ovládanie.Diaľkové ovládanie rozsah je 20-30 metrov. (2)diaľkové ovládanie automaticky prepne do spánkového režimu po 10 minútach nečinnosti(hračka prepne do automatického režimu) (3)diaľkové ovládanie vyžaduje dve AAA batérie (nie sú súčasťou) 3.Táto hračka je nabitá pomocou USB (1)Plnenie na 2 hodiny, kontinuálne pracovať na 2-2.5 hodín (2)LED svetlá na kolesách bude blikať počas nabíjania, LED svetlá zostanú zapnuté, keď je plne nabitá. 4.Farebné osvetlenie, cool farebné svetlá môžete urobiť mačky zábavné šťastne v noci, takže mačka zábavné a zaujímavé, 5.S 6 Vymeniteľnými vtipné mačku perie Táto hračka je s 6 vymeniteľnými vtipné mačku perie, môžete hrať s mačka s rôznymi pierko štýly, ktoré môžu vzbudiť mačka je záujem.

>>>> > Veľkosť informácií

Poznámky: 1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme! 2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

>>>>Ukáž Detaily

1.Automatický režim

V automatickom režime, bude automaticky vypne po 30 minútach práce

2.Diaľkové ovládanie režimu

(1)Tento produkt je s inteligentné diaľkové ovládanie.Diaľkové ovládanie rozsah je 20-30 metrov. (2)diaľkové ovládanie automaticky prepne do spánkového režimu po 10 minútach nečinnosti(hračka prepne do automatického režimu) (3)diaľkové ovládanie vyžaduje dve AAA batérie (nie sú súčasťou)

3.Táto hračka je nabitá pomocou USB

(1)Plnenie na 2 hodiny, kontinuálne pracovať na 2-2.5 hodín (2)LED svetlá na kolesách bude blikať počas nabíjania, LED svetlá zostanú zapnuté, keď je plne nabitá.

4.Farebné svetlá

Chladné farebné svetlá môžete urobiť mačky zábavné šťastne v noci, takže mačka zábavné a zaujímavé

5.S 6 Vymeniteľnými vtipné mačku perie

Táto hračka je s 6 vymeniteľnými vtipné mačku perie, môžete hrať s mačka s rôznymi pierko štýly, ktoré môžu vzbudiť mačka je záujem.

Chceli by sme vidieť naše produkty na použitie

1. Pošlite nám fotku vášho psa nosenie našich výrobkov v komentároch, alebo diskusie a dať nám komentár, ktorý bude veľkou pomocou pre nás na zlepšenie našich produktov a služieb.

2. Najlepšie fotografie budú zverejnené na našej webovej stránke.

3. Ak sa vaše fotografie sú vybrané, dáme vám jeden z našich vybraných produktov darček v druhom poradí.

Štítky: mačka interaktívne stick, elastická cat hračka, vzdialené controle auto hračky, pouličné led hračky, interaktívna hračka pre psa s diaľkovým ovládaním, mačka stick hračka, cat hračka interaktívna elektrických točivých, Mačka, mačka pierko hračka, lepim.


( 0 Hodnotenie )

Počet