3 V 1 Pet Mačka Hračka Sledovať Loptu Interaktívne Plyšové Inteligencie Hračky Pre Mačky Hry Liečbu Puzzle, Hračky, Zábavné Vzdelávanie Katten Tunel

€18.65


Môžete Napríklad:

>>>>Popis

Typ:3 V 1 Pet Mačka Hračka Sledovať Loptu Interaktívne Plyšové Inteligencie Hračky Pre Mačky Hry Liečbu Logická Hračka Materiál:PP Farba: Ružová, Modrá Vhodné pre:Pet mačka zábava školenia

>>>>Vlastnosti

1.Tri spôsoby, ako hrať : -Prekážka Bludisko Režim -Blázon Režimu Trackball -Simulované lov režime 2.Zdravé a ekologické materiály, to je bezpečné hranie pre mačky. 3.Úložný priestor v spodnej časti,je elegantné a pohodlné.

>>>> > Veľkosť informácií

>>>>Ukáž Detaily

1.Tri spôsoby, ako hrať

(1)Play 1 Prekážkou Bludisko Režim

-,Dať malé občerstvenie alebo hračku medzi panely, dal vrchný kryt a používať svoje mačky superior spravodajstvo a vytiahnite "koristi". -Nastavením rôznych úrovniach obtiažnosti,,môžete komunikovať s mačkou, aby to hrá na dlhú dobu a udržať svieži po celý čas.

(2)Play 2 Šialené Režimu Trackball

Obojstranné operadlo dizajn, na jednej strane je otvor v doske režimu, na druhej strane je v trackball režim, na splnenie rôznych potrieb mačky.

(3)Play 3 Simulované lov režim

Háčiky sú poskytované vo vnútri horný kryt na zavesenie všetkých druhov hračiek .

2.PP materiál

Zdravé a ekologické materiály, to je bezpečné hranie pre mačky.

3.Dno skladovania dizajn

Úložný priestor v spodnej časti,je elegantné a pohodlné.

Chceli by sme vidieť naše produkty na použitie

1. Pošlite nám fotku vášho psa nosenie našich výrobkov v komentároch, alebo diskusie a dať nám komentár, ktorý bude veľkou pomocou pre nás na zlepšenie našich produktov a služieb.

2. Najlepšie fotografie budú zverejnené na našej webovej stránke.

3. Ak sa vaše fotografie sú vybrané, dáme vám jeden z našich vybraných produktov darček v druhom poradí.

Štítky: pre mačky teaser, plyšové, big cat hra, šťastie cat puzzle, cat hračka pre, elektronické ryby cat hračka, väzby domáce zvieratá, tunel chat 73, pat mačka, cat hračka tunel.


( 1 Hodnotenie )

Počet