Hot Predaj Smart Interaktívnych Hračiek pre Mačky Vtipné Mačku Loptu Hračky Pre Mačky LED Rolling Loptu cez USB, Smart Hračka pre Mačky

€9.72


Hot Predaj Smart Interaktívnych Hračiek pre Mačky Vtipné Mačku Loptu Hračky Pre Mačky LED Rolling Loptu cez USB, Smart Hračka pre Mačky

Názov: LED Blesk Rolling Loptu Materiál: ABS Hmotnosť: 80±5g Farba: Zelená,Ružová,Biela Veľkosť: 6,5 cm v Priemere Hlavné Funkcie: - LED Flash Light Loptu - Vo Vnútri Motora - USB Nabíjanie Upozornenie: Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položka farba sa môže mierne líšiť od fotografie. Veľkosť môže mať mierny rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. - Sledovanie informácie zvyčajne bude aktualizovaný v 24-72 hodín. Môžete sledovať to na tejto lokalite: https://www.17track.net/zh-cn. - Za normálnych okolností, to bude trvať 10-45 dni, aby sa dospelo rýchlejšie alebo oneskorene,prosím pochopiť.

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT, paypal. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1.Prosím, nechajte 5 HVIEZDIČIEK spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby,budeme si to vážim. 2.Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté. Prosím kontaktujte nás, môžeme dať, spokojný odpoveď&solution. 3.Kontaktujte nás, prosím, pred tým, než nás neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém.

Štítky: cat tower, ko hot hračky, Mačka, mačka laser hračka, lepim, minion hračka, mačka klapka, textílie, hračky pre mačky, škrečok koliesko, myš bezdrôtová.


( 1 Hodnotenie )

Počet