Solárne Záhradné Svetlo 77 LED Vonkajšie Nepremokavé Snímač Pohybu Kamery Nástenné Svietidlo Solárny Svetlo Na Ulici Záhrady Pozornosti

€20.67


Funkcia:

- 3 Osvetlenie Režim Voliteľné - 1。Slabé svetlo režimu v noci, silné svetlo, režim pri pohybe zistená; 2.Light off v noci, len červené svetlo blikajúce, silné svetlo, režim pri pohybe zistená; ③Strong svetlo v režime vždy ontected; 3.Silné svetlo v režime vždy onery ponúka až 40 hodín pomocou času v slabom svetle režim, ďalšie solárny panel pre drôt zdarma jednoduchá inštalácia a pohlcuje solárnu energiu za slnečného žiarenia, ochrana životného prostredia a úspora energie - Dlhý Čas Práci s batériou - bezpečnostné svetlo s 2600mAh akumulátor môžete ponúka až 40 hodín pomocou času v slabom svetle režim, ďalšie solárny panel pre drôt-free jednoduchá inštalácia a pohlcuje solárnu energiu za slnečného žiarenia, ochrana životného prostredia a úspora energie - Zabudovaný PIR snímač pohybu - light bude automaticky aktivovaná, keď je detekovaný pohyb vo vzdialenosti 10 metrov - 30ft, rozsah 120 stupňov v noci. Ideálny pre záhradu dvore trávnik, terasa, garáž, veranda príjazdová cesta krajiny bezpečnosti. Aby váš život pohodlnejší - Nastaviteľné a jednoduchá inštalácia - solárne svetlo je veľmi jednoduchý k inštalácii. A 5-os rotácie môžete nastaviť optimálne osvetlenie uhol a solárny panel uhol jednoduché, IP66 nepremokavé ideálny pre vonkajšie použitie

Oznámenie

- Prosím, plne nabitie solárny panel svetlo na slnku pred použitím - Pracovný výkon bude mať vplyv počasia, poloha atď. - Ak ju nepoužívate dlhú dobu, prosím, plne nabiť na slnku každé 3 mesiace. Je to lepšie pre výdrž batérie. - Prosím, nie otočiť a rozkladací solárny panel príliš ťažké, a tak často - Prosím, nainštalujte solárne flood light v mieste, ktoré je ľahké dostať slnečné svetlo priamo bez prístrešia. - Ak nie je dobré, slniečko alebo v zime, je potrebné viac času na nabitie.

Špecifikácie:

Solárny panel: 5V 2W Max Li-ion batéria: 3,7 V 2600mAh LED množstvo: 77led Farebná teplota: biela(6500k) Časové oneskorenie: 15-20 sekúnd Pohyb uhol: 120 stupňov Pohyb vzdialenosť: 26 ft Prepínanie režimov: tri režimy, dlho stlačte na 3 sekundy, aby sa zase jedno svetlo, krátke stlačte na 1 sekundu, pre prepnutie režimu Materiál: ABS plast Hmotnosť: 0.37 kg(0.81 lb) Veľkosť: 20*9*9.5 cm(7.8*3.5*3.7 palcov) Pracovná teplota: -10-60℃(14℉-140℉)

Package Zahrnuté:

1 x Solárny Snímač Pohybu Svetla 1 x Diaľkové ovládanie

Štítky: obrázok nástenné svietidlá, vták vonkajšie, záhradné lampy, nožnicový, jednoduché pohybové čidlo led svetlo, solor panel 100w, sola záhradné osvetlenie, bicykel lumen, vnútorné zariadenia polica, muži camping svetlo.


( 4 Hodnotenie )

Počet