Solárne Prívesok Svetlá 1000LM Visí Solárne Osvetlenie Nepremokavé Haly Osvetlenie S Diaľkovým ovládaním Pre Záhradné Solárne Svietidlo

€63.79


Solárne Prívesok Svetlá 1000LM Visí Solárne Osvetlenie Nepremokavé Haly Osvetlenie S Diaľkovým ovládaním Pre Záhradné Solárne Svietidlo

Funkcie:

▲ SLNEČNEJ ENERGIE A AUTOMATICKÉ ZAPNUTIE/VYPNUTIE: Solárne , nie je potrebné batériu vymeniť. ▲ S 5 metrov riadok, môžete použiť tento slnečné svetlo vonkajšie alebo vnútorné. ▲ VODOTESNÝ: dokáže pracovať normálne v daždivé dni bez ovplyvnenia použiť na všetky. ▲ DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE: Tento produkt má tri úrovne jasu, a môžete upraviť cez tri úrovne nízka-stredná-vysoká). Tam sú tri farby bieleho svetla / teple biele / žlté svetlo pre vás vybrať. Keď ste sa obrátiť na nízky stav batérie režime, môžete znížiť jas na úsvite. Po 6 hodín, svetlo sa automaticky vypne po 6 hodín. +1H na tlačidlo znamená, že oneskorenie zvyšuje o 1 hodinu zakaždým, keď ho stlačíte. ▲ APLIKÁCIE SCÉNA: IP65 vodeodolný , je vhodný pre vily, pavilóny, balkónom, arden, dvor, terasa, balkón, krajiny, domov,kuchynský ostrovček,chodba,jedáleň,spálňa,kaviareň,bar,bar atď.

Špecifikácia:

Typ: Solárne Prívesok Svetlo Úroveň ochrany: IP65 Svetelný zdroj typ: Solárne Menovitý výkon: 5.04 (W) Napätie: 3.7 V) Produkt jas: 1000LM Solárny panel: 5V/2000mA polykryštalických kremíkových Čas nabíjania: približne štyri hodiny Batéria: 3.7 V/7500mAH Osvetlenie čas: plný výkon pre 2 za sebou nasledujúcich nocí Drôt dĺžka: 5 m (môžete pridať 5 metrov predlžovacieho kábla) Solárny panel veľkosť: 27*18 cm/10.6*7.1 palec Osvetlenie farby: biela svetla/teple biele/žlté svetlo Shell materiál: space hliníkové tienidlo

Kontrast

Aplikácia Scény

Ako pracuje solárny panel prácu?

1. Počas dňa, solárny panel konvertuje slnečné svetlo na elektrickú energiu, uložené v nabíjateĺnou batériou. 2. Batérie uvoľňovanie energie ako svetlo, silu, keď je tma.

Ako opraviť ?

DIABOL JE V DETAILOCH

Čo je v krabici?

1 x solárna led prívesok, svetlo, Solárny Panel 1 x diaľkové ovládanie 2 x batéria 13 x 6 druhov komponentov

Môžete napríklad:

Prečo si vybrať nás?

1.Rýchle lodnej dopravy; 2.Výrobca dodávky; 3.Jeden rok záruka. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek problémy, sme sa zamerať na budovanie značky a služby.

Kedy môžem prijímať položky?

1. To je na sklade,objednávky, bude odosielame do 2 pracovných dní. 2. To trvá 10 až 20 dní, kým väčšina krajín, v bežných podmienkach, ale medzinárodné zásielky môže byť oneskorené v dôsledku nekontrolovateľných faktorov. Preto, 100% záruka nemožno zaručiť. 3. Plnú náhradu, ak tovar nie sú prijaté v rámci objednávky, dátumu dodania.

Aké služby budeme poskytovať pre veľkoobchodných zákazníkov a drop shipping zákazníkov?

1.Pre veľkoobchodných zákazníkov,sme si vám ponúknuť veľkoobchodné ceny a expresná doprava zadarmo (E. g DHL, Fedex...), ktoré dodacia lehota je približne 3-7 dní (Okrem v odľahlých oblastiach). 2.Pre drop shipping zákazníka môžeme poskytnúť viac zvýhodnené ceny a vytvoriť špeciálne odkazy pre vás.Budeme posielať položky do svojich zákazníkov priamo a nebude sa dať všetky naše informácie v balení.

Štítky: napájanie solárne, vták lampa, búda, solárny prístrešok svetlá, lampa haly, solárne práce, sola záhradné osvetlenie, dom papier, tábor lampy solárne, solárne lampy.


( 0 Hodnotenie )

Počet