Retro Slnečné Prívesok Svetlo Vonkajšie Vnútorné Dvojité Hlavu Solárne Prívesok Svetlo Vonkajšie S Line Vojny Pre Kempovanie Domov Záhrada Dvore

€23.88


Popis

Hľadáte profesionálne, ale cenovo dostupné solárne prívesok svetlo? Ste pri hľadaní robustný, spoľahlivý nástroj, ktorý môže urobiť viac úloh naraz? Ak áno, pozrite sa žiadne ďalšie! Náš profesionálny solárne prívesok svetlo musí spĺňať vás potrebuje. Je to jedna z najlepších možností pre vás.

Funkcie

- Farba: Čierna.

- Materiál: Plast, kov.

- Veľkosť: 15 x 15 x 6,5 cm.

- Solárny panel: 3.5 W/5V.

- Batérie: 3.2 V 26650/5500 mAh.

- Svetlo perličiek množstvo: 32 LED.

- Farbu svetla: Biele svetlo.

- Pracovný čas: 6-10h do úplného nabitia.

- Vodotesný: IP65.

- Vonkajšie slnečné svetlo,solárny panel a ľahké telo sú navrhnuté samostatne,ON/OFF prepínač,jeho silu dodáva pôsobením slnečného žiarenia v priebehu dňa s solárny panel a ukladá energie na noc,osvetlenie zabudované v lítiovej batérie,vysoký jas 16 led,úsporu energie.

- Nabíjanie v dennej a zapnutí automaticky v tme.

- Solárne svetlá sa klasický design ,vrhá krásne tieň na strop, trávnik, visí na vetve, drevený stojan, pól, odkvapy, slnečník, prívesok svetlo tiež môžu byť použité v interiéri.

- Solárny panel môže byť upravená na rôzne uhol(180°), čo zabezpečuje, že panel môže absorbovať dostatok svetla od východu do západu slnka.

- IP65 vodeodolný, jeho vhodné pre záhrada, dvor, terasa, balkón, krajiny, domov, kuchynský ostrovček, chodba, jedáleň, spálňa, kaviareň, bar, bar atď.

Balenie zoznam

1 x solárna prívesok svetlo

Štítky: amazon vonkajšie prívesok svetlá, solárne napájané svietidlo vonkajšie retro, záhradné lampy, dvojité hlavu solárne, solárne pásy, mosadzný sprej, mini solárne svetlá, záhradné lampy vonkajšie, muži camping svetlo, záhradné solárne lampy.


( 0 Hodnotenie )

Počet