10 Ks Energie Z Nehrdzavejúcej Ocele Solárne Lampy Záhradné Led Solárne Stick Lampy Nepremokavé Krajiny Cesta Trávnik Na Dvore Solárne Osvetlenie

€16.09


10 Ks Energie Z Nehrdzavejúcej Ocele Solárne Lampy Záhradné Led Solárne Stick Lampy Nepremokavé Krajiny Cesta Trávnik Na Dvore Solárne Osvetlenie

Špecifikácie: Materiál: Nerezová Oceľ + PP + ABS Farbu Svetla: Biela Prepínač: Ľahké Ovládanie, ZAPNUTIE/VYPNUTIE Solárneho Panelu: Amorfný Kremík, 2V 25mA, 0,5 W Rozmery: 4.7*4.7*32.7 cm (1.9*1.9*14 palcov) Spotreba: 1 high light, biele LED Batérie: 1.2 V/1Pc 600mAh AAA Ni-MH (nabíjateľných) Vodotesný Hodnotenie: IP44 Pracovný Čas: 6-8 hodín, osvetlenie čas, po 4-6 hodín nabíjanie slnečným svetlom.

Pripomenul :

Prosím, láskavo uvedomiť ,že je to solárna lampa ,je potrebné dať v slnečnom svetle a bude pracovať v tme ,v deň nemôže svetlo alebo svetlo bude slabý .prosím, tiež remerber otvoriť "Na"Switch, keď ju potrebujete pracovať .

Akýkoľvek problém, prosím, pocit zadarmo, kontaktujte nás prvý . Vlastnosti: Jednoduchá Inštalácia: Nie elektroinštalácie nevyžaduje. Odskrutkujte lampa spp, zapnite spínač svetiel, aby kúsky dohromady ako obrázok ukazuje, a priamo ho vložiť do pôdy na dokončenie inštalácie. Šetrenie energie: Bez elektriny potrebné, a absorbovať slnečné svetlo na starosti. LED lampa účtované slnečného svetla pre 4 až 6 hodín môže poskytnúť 6 až 8 hodín, osvetlenie, uvedomil si úsporu energie. Odolný proti poveternostným vplyvom: Nikdy sa nemusíte obávať o vystavuje na svetlo, aby dážď alebo sneh. Svetlo môže normálne pracovať pod všetky druhy počasia s nepremokavé hodnotenie IP44 a poveternostným vplyvom. Použitie Pohodlne: Len potrebné zapnúť svetlo pred použitím. Solárne svetlo sa automaticky v tme, a automatické VYPNUTIE počas dňa, veľmi pohodlné použitie a práce-ukladanie. Balenie 10 Ks: môžete ľubovoľne ozdobíme a svetlo vo vašej záhrade, na dvore, chodník a terasa s 10 ks LED solárne svetlá. Poskytovať JEDEN ROK nahradenie ALEBO riziko-voľný vrátenie záručnej. Z nehrdzavejúcej Ocele Solárne Kosačky Svetlo Pre Záhradné Dekoračné 100% Solárnej Energie Vonkajšie Solárne Lampy Luminaria LED Solárne Svetlá Nehrdzavejúcej Ocele Solárne Napájané Svietidlo pre Vonkajšie Krajiny Cesta Trávnik, Chodník Dekorácie Biela Luminaria Svetlo Obsahuje: 10pcs x LED Solárne Záhradné Osvetlenie

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci predpokladanú lehotu, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr s odpovedať. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Prosím neotvárajte spor bez akejkoľvek komunikácie , je to nespravodlivé pre predávajúceho . radi by sme vám pomôže vyriešiť problémy .Až kým nebudete spokojní .

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,

je považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď kupujúcim.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ PLATBU po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,

PO Kupujúcemu a Predávajúcemu zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez akejkoľvek komunikácie , inak , nebudeme vám ukázať vrátiť alebo vrátiť .

Akýkoľvek Problém, prosím, kontaktujte nás najskôr, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás a povie vám, ako na proces .

Všetky naše snahy, aby ste spokojný, spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité .

Dúfame, že sa môžete nás kontaktovať PRED vami, dajte nám negatívnu spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy

Prosím, pomôžte, aby ma nechal všetkých 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našim produktom a servisu

Štítky: overlock niť, vyšívacie nite, jean niť, serger niť, denim jean, šiť niť, poly niť, niť bielej, dacron niť, black džínsové tkaniny.


( 0 Hodnotenie )

Počet