Silikónové Realistické Dildo Sexuálnu Hračku Pre Ženy, G Mieste Pošvy Stimulátor Pokožke Pocit Veľké Dildo Prísavky Ženská Masturbácia Penis

€25.34


O balení

Chrániť vaše súkromie je naša zodpovednosť. Použili sme viac ako tri vrstvy balenie. Najvzdialenejších vrstva je pokrytá plastového vrecka a napísané "fitness vybavenie", tak prosím vás ubezpečiť o ochrane osobných údajov otázky : )

Funkcia:

1.Nový Dizajn, hoci drahé, ale materiál je veľmi dobrý, super Realistických.Vhodný pre zákazníkov s vysokou kvalitou požiadavky. 2.Silné prísavky, môžete použiť na penis v ktorejkoľvek hladké miesto. 3.Ruky pocit je skutočný, a vzdialenosť pokožky a kavernóznych môže byť pocit.

Veľkosť:

NO-Testis: Celková dĺžka 18 cm/7.19 v, Účinná dĺžka 16,5 cm/6.5 v,Dameter 3.8 cm/1,5 v,Hmotnosť 248g/8.75 oz S-Testis: Celková dĺžka 21 cm/8.27 v, Účinná dĺžka 16,5 cm/6.5 v,Dameter 4.2 cm/1.65 v,Hmotnosť 340g/12 oz

O doručení:

Vzhľadom na potrebu dôkladnej kontrole kvality výrobkov, balenie a časový rozdiel. Zvyčajne sme dodať tovar do 3 dní. V prípade špecifických okolností, budeme s vami komunikovať.

O nás:

Sme tím určených na zlepšenie sexuálnej skúsenosti mužov a žien. Vaša spokojnosť bude našim najväčším výkon. Ak máte akékoľvek otázky v nákupného procesu, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Pomôžeme vám vyriešiť problém v prvý raz. Prosím, verte, že moje výrobky a som vám prinesie radosť z nakupovania a produktov skúsenosti.

O ochrane osobných údajov:

Každý produkt balíka budú pokryté pásky, aby sa zabránilo vzniku papierové obaly, keď voda a lisovanie výrobkov na jeseň. Toto je najlepší spôsob, ako balík po dlhom čase v kombinácii so skutočnou situáciou, takže si môžete byť absolútne istí, zabezpečenia a ochrany osobných údajov. Chrániť vaše súkromie je naša základná zodpovednosť!

Štítky: dildo, moje sexuálne hračky, dick, plastové pompe penis, sex hračky, super silikónový vibrátor, dildo xxl, vibrat, sex stroker, kohút.


( 1 Hodnotenie )

Počet