Veľkosť 247mm*43mm realisticky realistické dlhé a veľké dildo falus na hlupáci Popruh na vtáka falošné penis dospelých, sexuálne hračky pre ženy

€12.93


Veľkosť 247mm*43mm realisticky realistické dlhé a veľké dildo falus na hlupáci Popruh na vtáka falošné penis dospelých, sexuálne hračky pre ženy

Upozornenie:nerobia objednávky na nákup tohto výrobku, ak máte menej ako 16 rokov.

Láskavo Poznámka:

Prvý použite,prosím, čisté položky s teplou vodou a čistiacim prostriedkom. 1.Dildo Meno: Big veľkosť dlhé dildo pre ženy 2.Kategória:Sex výrobkov 3.Farba:Vanilka 4.Materia l: PVC(ftalát-free) 5.Veľkosť: 24.7 cm*4.3 cm(pracovná dĺžka veľkosť o 18.5 cm) 6.Modely:1 Prevedeniach len 7.Štýl:Falošný penis 8.Vodotesný:Áno 9.Návrh:Lubrikant a Kondóm je Odporúčané, keď ste pripravení, využiť to nádherný dildos. 10.Čistenie:Ak chcete, aby sa vaše zdravie ,Prosím, vyčistite položiek pred a po použití. 11.Skladovanie:Dajte ju na suchom a chladnom mieste,mimo dosahu detí.

1.Veľkú starostlivosť balenia každá položka na zaistenie bezpečnej prepravy do vás.Akonáhle bude vaša objednávka bola spracovaná a dostali sme vymazané/potvrdenia prijatia platby.Váš tovar vám bude odoslaný na rýchly spôsob.Vždy sa snažíme naše najlepšie ponúknuť najrýchlejšiu dopravu.

2.Na väčšine krajín po celom svete,prepravu spôsobom môžu byť DHL/FEDEX/UPS/EMS,nás môžete kontaktovať, ak budete potrebovať žiadne špeciálne prepravné požiadavky.

3.Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné poplatky,tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

4.Pre Brazília zákazník,prosím, poskytnite nám svoje daňové číslo(CNPJ číslo alebo CPF číslo), ak potrebujete loď dobré osobitné prepravné spôsobom, ako je DHL/FEDEX/UPS/EMS.

1.Všetky predajné sú konečné, pokiaľ je položka, ak sa zistí chybný do 7 dní od zakúpenia položky,ak je to prípad,itme budú nahradené alebo peniaze budú vrátené na základe vlastného uváženia predávajúceho.Pre všetky výnosy,kupujúci majú platiť pre návrat poštovné náklady,potom budeme platiť, alebo odoslaním nahradené položky.

3.Všetky ruturn musia mať predchádzajúce povolenie.Nebudeme akceptovať žiadne výnosy, ktoré nie beed povolenia nás.Prosím, kontaktujte nás pred vrátiť položku.

4.Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme!

1.Sme závislí na našich spokojnosti zákazníkov uspieť.Preto,vaša odozva je veľmi dôležité pre nás.

2.Ak ste spokojní s položku a našich služieb,prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdami,a budeme robiť to isté pre vás.

3.Staráme sa o našich významných zákazníkov a pochopiť problémy a frustrácie, môžete mať.Ak narazíte na nejaké problémy počas prepravného procesu, alebo akékoľvek problémy so položky,pleast nám umožňujú riešiť problémy a budú úprimne snažiť vyriešiť všetky problémy za vás hneď, ako sme mohli.

4.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba,nájdeme riešenie pre vaše požiadavky a zvýšiť spokojnosť.

Štítky: dildo, dildo predkožky, remienok hodiniek, moje sexuálne hračky, hračky tin dospelých, super silikónový vibrátor, vibrat, kohút, Veľký Péro, strapon.


( 1 Hodnotenie )

Počet