Veľká Veľkosť Realistické Pre Začiatočníkov Penis 7.8 Palcov Crystal Penis S Prísavkou Penis Obrovský Penis, Dildo Dospelých, Sexuálne Hračky Pre Ženy

€6.98


VIAC PRODUKTOV! ĎALŠIE ZĽAVY! VŠETKY V

Popis

S realisticky proporcie, predstavovať hladký kónická hlava pre jednoduché vkladanie a hriadeľ s veined detaily pre najviac senzáciu možné. Sme veľkí fanúšikovia z materiálu SilAgel vystupoval v tejto hračky, dodáva hladký flexibilitu a true-to-life pocit, a to je latex a kadmia zadarmo, non-jedovaté a antibakteriálne pre vaše bezpečné potešenie. Prísavky spodnej robí tento vibrátor jednoduché použitie všade tam, kde chcete, môže byť umiestnený na väčšine povrchov a používať hands-free. Veľkosť: L:250 x 40 mm S:155x35mm Diskrétne doprava bublina taška balenie bez maloobchod display box ochrany osobných údajov umelé penisy s silné prísavky základne môžu byť pripojené na takmer akýkoľvek rovný povrch pre hands-free play. Realistický Vibrátor je vyrobený zo skutočného penisu.S realisticky veining a žaluďa,toto obrovské dildo vyzerá a cíti sa ako skutočná vec! Sexuálne hračky, vám prináša novú úroveň radosť!Tento dong má ohybný a pružný hriadeľ s prirodzeným zobrazením textúru a žily pre viac príjemný zážitok.

Štítky: dildo, moje sexuálne hračky, olo veľkú robertek, crystal kameň, sex hračky, vibrat, sex, kohút, dildo strapon, faak sacie.


( 2 Hodnotenie )

Počet