DopaMonkey vibrácií realistický penis swing inteligentné kúrenie funkcia prísavky Sexuálne Hračky pre Ženy Vibrátor hojdačka, hračky

€22.74


Poznámka :

milý priateľ, budeme chrániť každý zákazník ochrany osobných údajov. špeciálne vzduchu stĺpec ochrany osobných údajov package dopravy č 'pohlavie' slovo M-Veľkosť: celková dĺžka 18 cm/7.08 v,účinná dĺžka 13,5 cm/5.31 v,priemer 3,5 cm/1.38 v Netto hmotnosť:316g/11.14 oz L-Veľkosť: celková dĺžka 21 cm/8.27 v,účinná dĺžka 16,5 cm/6.5 v,priemer 4cm/1.57 v Netto hmotnosť:410 g / cm/14.46 oz

Silný Bod:

1.Double-layer silica gel materiál je veľmi blízko k skutočný penis.(Pevný vo vnútri a mäkká mimo) 2.12-rýchlosť celého tela Upozorňuje + hojdačka 3.Nabíjanie a ohrevu funkcia je veľmi vhodné použiť.

Popis:

Výkon:Plný asi 2 hodiny Pomocou Čas:asi 90 až 120 minút(Použitie Sily Rozhodnutie) mazivo na hračky alebo Dať kondóm na dildo Potom pomaly ju dajte do pošvy/Riti Zapnite spínač a užite si šťastie, čo prináša. 42°C-vykurovanie-style:Ak chcete kúrenie, musíte stlačte a podržte tlačidlo na oheň (nie je potrebné stlačte dlho), to trvá 5 minút alebo viac. Ak je používaný v chladnejšie počasie, prosím tepla dlhší čas na dosiahnutie požadovaného vykurovacieho efektu, najvyššia teplota 42° . Keď dosiahne 42 stupňov, to sa automaticky vypne.

O našom produkte :

DopaMonkey je vlastnej značky. Je navrhnutý a vyrobený podľa vlastnej spoločnosti. Výroba materiálov a výrobkov sú prísne kontrolované. Prosím, neváhajte kúpiť a používať. Pretože je vyrábané vo vlastnej továrni, nie je sprostredkovateľa zarobiť rozdiel. Na výrobky, ktoré kupujete, sú veľmi nákladovo efektívne.

O doručení:

Vzhľadom na potrebu dôkladnej kontrole kvality výrobkov, balenie a časový rozdiel. Zvyčajne sme dodať tovar do 3 dní. V prípade špecifických okolností, budeme s vami komunikovať.

O nás:

Sme tím určených na zlepšenie sexuálnej skúsenosti mužov a žien. Vaša spokojnosť bude našim najväčším výkon. Ak máte akékoľvek otázky v nákupného procesu, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Pomôžeme vám vyriešiť problém v prvý raz. Prosím, verte, že moje výrobky a som vám prinesie radosť z nakupovania a produktov skúsenosti.

O ochrane osobných údajov:

Každý produkt balíka budú pokryté pásky, aby sa zabránilo vzniku papierové obaly, keď voda a lisovanie výrobkov na jeseň. Toto je najlepší spôsob, ako balík po dlhom čase v kombinácii so skutočnou situáciou, takže si môžete byť absolútne istí, zabezpečenia a ochrany osobných údajov. Chrániť vaše súkromie je naša základná zodpovednosť!

Štítky: pohár dick, veľké dong, muži realistický, sex hračky, teplo sexuálnu hračku, , vibrat, sex šok, skutočný penis silikónové formy, dildo strapon, stolička sex.


( 4 Hodnotenie )

Počet