24 Epoxidové Farby Pigmentu Priesvitné Tekutej Živice Farbivo pre Živicové Šperky DIY PXPD

€13.99


Funkcie:

OOTDTY ✿24 Farby Epoxidové Živice Pigment: Celkom 24 krásne priesvitné farby tekuté epoxidové pigment s fľaškové balík, každý živice farbivo 0.35 oz, netoxický a bez zápachu.

✿Voľbou pre Živice Projekty: živice farbivo dobre premiešajte do živice, a tieto epoxidové živice farebné pigmenty sú veľmi koncentrované, takže trochu drop môže ísť dlhú cestu! Môžete tiež miešať s iným epoxidové farbivo dosiahnuť požadovanú farbu.

✿Jednoduché Použitie: je To celkom jednoduché stlačiť epoxidové živice pigment z fľaše so špeciálne navrhnuté tryska, transparentné a mäkké fľaše môžete regulovať množstvo ľahko.

✿Použitie: Tieto živice pigmenty môžu byť široko používaný na živicové šperky a remesiel dekorácie, šperky, výroba, odev, príslušenstvo, alebo iné DIY robiť.

✿POZNÁMKA: Tekutej živice farbivo sa dostať najlepší farebný efekt zmiešané s epoxidovej živice. Len zmiešame dobre a čakať, kým sa to vyliečiť, č katalyzátor potrebné. Ak sa pomocou UV živice alebo iné materiály, ktoré nepatria do epoxidovej živice, farebný efekt nebude trvať dlho a vyblednuté konečne.

Špecifikácie:

Kapacita: 10 ml

Farba: 24 Farieb

Množstvo: 24Pcs

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že vám to nevadí, než si ponuku

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balík obsahuje:(Bez Maloobchodných Balíkov)

24 x Epoxidové Živice Pigment

Štítky: epoxi živice cristal lepidlo, 3d forma, 1 kg epoxidové živice, epoxidové živice epoxidové, planiny epoxidové živice, lepidlo plastové, 5 kg epoxidové živice, fiber glass živice, cement pigment, jb waterweld epoxidový tmel.


( 0 Hodnotenie )

Počet