U-Tvar Cestovný Vankúš pre Lietadlo Nafukovací Krčný Vankúš Cestovné Príslušenstvo 6 Farieb Pohodlný Spánok Vankúše Dropship

€35.53


Odrážky:

1、Krku Podporu: Mäkké krku podporu, praktické a pohodlné, neviditeľný zips design, odnímateľný valcové vankúš, pohodlné a flexibilné použitie.

2、High-kvalitný Materiál: Polyesterové vlákna tkaniny vysokej kvality vyplnené PP bavlny, mäkké a pohodlné, nová generácia troch-dimenzionální waistrest, čítanie vankúš, hrubšie dizajn, krku podporu a podrúčky, dostanete späť podporu.\

3、Veľké Veľkosť: Cca 80*67*44 cm/31.5*26.3*17.3 v, ideálny operadla vankúš, väčšie a lepšie ako ostatní! Nie len obyčajné operadla vankúš, ale aj silné a dokončenie na podporu celej hornej časti tela, ktorá je bezkonkurenčná inými vankúšov.

4、Bočné Vrecká: hrubé a dlhé zbrane poskytovať podporu pre lakte. Môžete dať vaše ruky tu a vychutnávať si život v najviac komfortný posed. Ďalšie bočné vrecká môžu byť použité na uloženie okuliarov, telefón a diaľkové ovládanie.

5、Pohodlné Čítanie Skúsenosti: Úplne uvoľniť svaly ramien a paží, poskytuje najlepšiu podporu pre chrbtice, účinne zmierniť späť únava, poskytujú bezkonkurenčný komfort. Ako teplé objatie, môžete vyhnúť, ak budete ležať v posteli čítate alebo curling až na gauč, čítaní, sledovaní TELEVÍZIE alebo hraní videohier.、

Funkcie:

Nová generácia troch-dimenzionální bedrovej support, čítanie vankúš, hrubšie dizajn, chrbta a ramien, praktické a pohodlné, neviditeľný zips dizajn, použitie s valcovou vankúšov.

Špecifikácia:

Textílie: polyester

Plnka: PP bavlna

Veľkosť(cca.):

šírka 80 cm/31.5 v

Výška 67 cm > /26.38 v

Hrúbka 50 cm/19.68 v

Váha: cca 2300g

Balenie: jeden stlačený balenie

Balenie Zoznam:

Čítanie Vankúš*1

Poznámka:

1. Pretože produkt je objemný a pružná, môže byť mierna odchýlka 2-3 cm.

2. Od rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišný od toho v obraze.

Obrázok Zobraziť:

Štítky: 45x45 vankúš, výšivky vankúš, pilows dekorácie, projektor hviezda, royal dekor vankúše obývacia izba, cestovný vankúš, zadok vankúš, vankúš čítať, krk pilow, zahŕňa de dekoračné vankúše na pohovke.


( 0 Hodnotenie )

Počet