4 Cm Vysoká Rýchlosť Odťahový Ventilátor Wc, Kuchyňu, Kúpeľňu Visí Na Stene, Okno, Sklo, Malé Ventilator Extractor Ventilátorov

€14.22


Funkcie: To je odťahový ventilátor na dobré vetranie a oddychu, a to je ideálny pre nepretržité alebo periodické odsávaciu ventiláciu oblasti, ako napr. kúpeľne, sprchy, kuchyňa a ostatné priestory. Vybudovať kvalitné medené jadro motor pre dobrý výkon. Ultra tenké predný panel a vietor sprievodca tvar ventilátor lamelami robí vysokú efektivitu práce. Ventilátor rám a nože sú vyrobené z vysoko kvalitného odolného ABS plastu, preto je odolná proti UV žiareniu a odolný pri použití. S moderným dizajnom a tenká hrúbka, je ľahké nainštalovať a bude zodpovedať vašim doma štýl dokonale. Špecifikácie: Napätie:220V Hluku:34 dBA Výkon:12W Rýchlosť:2400RPM prietok Vzduchu:95m3/ h Otvor Veľkosť: 100 mm Panel veľkosť:150*150 mm Montáž: Toto vetranie ventilátor môže byť priamo zabudované do vetranie šachty systému. V prípade diaľkového umiestnenie vetracie šachty, možné pripojenie flexibilné vzduchové potrubia na ventilátor s blokantom. Fix ventilátor do steny pomocou samorezných skrutiek. Vhodné pre strop montáž. Balík obsahuje: 1 x Vetranie Ventilátor s Príslušenstvom Poznámka: Vážený zákazník, Prosím, uisťujeme vás, kúpiť bez obáv o plug adaptácia. Poskytneme adaptér pre vás podľa inej krajine štandard a zabezpečiť jeho normálnom používaní.

Štítky: odťahový ventilátor motora, sklenené okenné ventilátor, extraktor skrutka, odťahový ventilátor, 220v odťahový ventilátor, fanúšikovia wc, výfukové obežného kolesa, kanál ventilátor, asus ventilátor, film okno.


( 3 Hodnotenie )

Počet