Montessori Detské Hračky Drevené Vták Lov Hmyzu Hry, Vzdelávacie Hračky Pre Deti Zábavné Chybu, Chytanie A Hry Pre Deti Hračka Darček

€11.45


Montessori Detské Hračky Drevené Vták Lov Hmyzu Hry, Vzdelávacie Hračky Pre Deti Zábavné Chybu, Chytanie A Hry Pre Deti Hračka Darček

1. Budeme loď položku na www.tantra-egypt.sk adresu. Prosím, uistite sa, že váš www.tantra-egypt.sk adresa je identické a správne. Ak potrebujete zmeniť svoju adresu, prosím, dajte nám vedieť, ihneď po zaplatení.

Obvykle budeme posielať položky do 2-7 pracovných dní.

2. Odhadovaný čas doručenia (normálne): zvyčajne trvá asi 15-60 pracovných dní.

Medzinárodná doprava môže byť ovplyvnený faktormi, ako sú sviatky, zlé počasie, a mimoriadnych udalostí.

V tejto neočakávanej situácii, dodacia lehota aj dlhšia, než je obvyklé.

Ak máte špeciálne požiadavky na prepravné čas, dajte nám prosím vedieť na www.tantra-egypt.sk okamžite po uvedení vašej objednávky.

Poskytneme vám sledovacie číslo potom, čo odoslanie.

5. Zabezpečujeme priamy let služby. Ak ste dropshipper, uvítame, ak sa s nami spolupracovať. Budeme poskytovať kvalitné služby pre svojich zákazníkov!

o nás

1. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím prostredníctvom www.tantra-egypt.sk správu systému. Budeme reagovať na váš e-mail do 24 hodín.

2. Na akýkoľvek problém, vždy môžeme poskytnúť vám perfektné riešenie. Preto, keď sa vyskytne problém, prosím, nenechávajte neutrálny/negatívny/nízke DSR pred komunikácie s nami.

Štítky: eva strane, hra papagáj, hra, hmyzu real, dosková hra, dospelých hry strany, mastermind hra dreva, ghost stick, spoločnosť hra, dieťa hra.


( 2 Hodnotenie )

Počet